Помош за GG-Client

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Локација
Струмица
Вака:
Сакам да си ставам Гг клиент и да рокам дота па бидејки се од почеток на компјутеров инсталирав по ново варграфт и сега, КАЖЕТЕ МИ А ДО Ш СЕ ЗА ГГ КЛИЕНТ ОД КАЈ ДА ГО СИМНАМ ПАЧОВИ И СЛИЧНО СЕ ЗА НЕГО ШТО Е АМА СЕ ОД ПОЧЕТОК ДО КРАЈ И ПОСЛЕ ИЗБРИШЕТЕ ЈА ТЕМАВА АКО САКАТЕ МЕНЕ ТОА МИ ТРЕБА!

Значи, првин инсталираш в3, после 1.22 пач, ( ГО СЛЕГНУВАШ НА ДЕСКТОП И ГО ИНСТАЛИРАШ ПРАВО ОД ТАМУ, НЕМА ПОТРЕБА ДА ГО СТАВАШ У В3 ФОЛДЕРОТ ИЛИ СЛИЧНО ), откако го направиш тоа, си слегнуваш ггц, го инсталираш ( НЕМА НИШТО ПОСЕБНО, САМО ОДАШ НЕКСТ; НЕКСТ: НЕКСТ; НЕКСТ; ОК ). Како ќе го оклучиш ггц-то, одаш СЕТИНГС, таму има да ја направиш од кое место сакаш да ти ја лоадира играта, одаш browse, си ја наоѓаш дека ти е играта и стискаш ок.

Немораш да инсталираш пач 1.22 можеш да играш и со 1.21 и јас играм со тој инаку сетупот за Гарена ти го пратив по пп кога ке го отпакуваш ке ти бара пасворд,а пасвордот е xfire.
Откако ке го инсталираш си правиш акоунт после се логираш бараш соба за пачот 1.21 ке си одиш во собите на Македонија а ако имаш 1.22 оди сегде кај сакаш.

Немораш да инсталираш пач 1.22 можеш да играш и со 1.21 и јас играм со тој инаку сетупот за Гарена ти го пратив по пп кога ке го отпакуваш ке ти бара пасворд,а пасвордот е xfire.
Откако ке го инсталираш си правиш акоунт после се логираш бараш соба за пачот 1.21 ке си одиш во собите на Македонија а ако имаш 1.22 оди сегде кај сакаш.

Многу малку игри има на 1.21 скоро сите сега играт на 1.22

На кое сакаме ке играме,мене не ми го фаќа 1.22 и шо сеа да не не треба да играм,иначе има луѓе на 1.21 откај 7 саатот стално има по 2-3 сервери.

Фала, што помогнавте на сите?
Но Патото кога го симнувам пачот црна иконка така и го инсталирувам и што излегува нешто у нотпед препач пише на него и што кога флевам ништо ебаго пак го инсталирам и на инсталцијата на крајо одам show detalis излева Patch Falied у курац што да прам како да правам кажете ми за пачот а за гг ке средам но пачот ме ебава, ај патато дај линк за пачо да вим ти од дек го слегнуваш мош па до тава е :tapp:

Ох бе боже бе.. АБЕ КОЈ К.. ОТВАРАТЕ НОТПАД ДОКУМЕНТИ ИЛИ ОДИТЕ SHOW DETAILS ? Пачо ( црна икона, да, претискаш два пати на нејзе и ОДИШ НЕКСТ; НЕКСТ; НЕКСТ, И НА КРАЈОТ ОК, НЕ SHOWDETAILS!!! ), играта не ја отвараш преку пачот. Откако ќе го инсталираш пачо, ќе си флезеш у ц/д дека ти е играта и ќе си га отвораш ОД ТАМУ, нема ка ќе го инсталираш ПАЧО да ти га оклуче ИГРАТА.

ПС: ИНСТАЛИРАЈ ГО ПАЧОТ САМО ЕДНАЧ!!!

Слушај ме убаво не ме сфати, КОГА ИНСТАЛИРАВ ПАЧОТ по инсталацијата некст некст после на крај ОК што пише претискам и кога гледам на десктопот нотпед документче таму пише нешто за пачот нешто pach full :succelfuul нешто такво :tapp:
затоа ти зборам ај ке пробам како што викаш па ке ви кажам

Ох бе боже бе.. АБЕ КОЈ К.. ОТВАРАТЕ НОТПАД ДОКУМЕНТИ ИЛИ ОДИТЕ SHOW DETAILS ? Пачо ( црна икона, да, претискаш два пати на нејзе и ОДИШ НЕКСТ; НЕКСТ; НЕКСТ, И НА КРАЈОТ ОК, НЕ SHOWDETAILS!!! ), играта не ја отвараш преку пачот. Откако ќе го инсталираш пачо, ќе си флезеш у ц/д дека ти е играта и ќе си га отвораш ОД ТАМУ, нема ка ќе го инсталираш ПАЧО да ти га оклуче ИГРАТА.

ПС: ИНСТАЛИРАЈ ГО ПАЧОТ САМО ЕДНАЧ!!!

без нервоза . . . :kajg:

Јессс, го средив пачот си го ставив 1,22 многу фала за Патото а се Ајшустер Гг-то го доунлоадирам па ке инсталирам па да видам понатаму кај ке стигнам!

А замене помош како треба не го фаќа предходно пробував да го инсталирам небиваше

А замене помош како треба не го фаќа предходно пробував да го инсталирам небиваше
Како што кажа потато го симнуваш пачот одма го инсталираш и толку, ништо посебно колку сум бил глуп јас, го симнуваш го инсталираш и толку.

А сега што да правам јас после коа оклучив Гг-то сега пример сакам дота да играм каде и како треба дека треба да одам па да влезам за дота ај објаснете подетално !?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom