Помош за GG-Client

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Одаш сетингс, има да наместиш од каде г-клиентот да ја бара играта, избери го фолдерот кај што ти е в3 ( со 1.22 пач ), претисни на в3.ехе и зачувај ги промените.

Откако ќе го направиш тоа, одиш на старт гаме ( одма десно до сетингс ), влегуваш на локал арена нетворк и чекаш игри ( или сам си креираш : ) )

Одаш сетингс, има да наместиш од каде г-клиентот да ја бара играта, избери го фолдерот кај што ти е в3 ( со 1.22 пач ), претисни на в3.ехе и зачувај ги промените.

Откако ќе го направиш тоа, одиш на старт гаме ( одма десно до сетингс ), влегуваш на локал арена нетворк и чекаш игри ( или сам си креираш : ) )
Ej ne te razbrav sve, cekaj sega ubavo objasni koga odam na Garenata i sega odam Settings i izleva na stranata LAN GAMES > War3 RPG i od dole pod nego War3 TFT i sega odam na ednoto i koga odam browse vleguvam vo w3 folderot i neznam sto da pretisnam koe da go odberam kazi ikonka kakva ima i sto pise ti sto kaza w3.exe nemozev da najdam takvo nesto, za posle da odam START GAME :S neznam tocno kaj da odam i sto da pravam kazi? pls

Edit> Се снајдов фала ти многу Потато многу ти фала за се што ми помогна ти должам нешто.

Е сега и јас сакам да сум корисник на garena,се регнав се убаво донлоадирав но еве почетен проблем ми се јави:Looking up ip....нешто слично и нејќе да тргне незнам шо е...пробав и да сменам UDP портите ама нејќе....

EDIT:Решив....

Е сега и јас сакам да сум корисник на garena,се регнав се убаво донлоадирав но еве почетен проблем ми се јави:Looking up ip....нешто слично и нејќе да тргне незнам шо е...пробав и да сменам UDP портите ама нејќе....

EDIT:Решив....

И кај мене така прави. Ама некогаш само ке се оправи на 2-3 дена и пак ќе се расипе. Ако сака некој да каже решение. Ги сменив УДП портите ама не бива

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom