old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Дури ни ова?Од нашиве артисти ама буквално никој не ми прави мерак, но ги подржувам. Добро е што се обидуваат да ја шират сцената ако ништо друго!

PS: тракава цела треба да се ислуша.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дури ни ова?Од нашиве артисти ама буквално никој не ми прави мерак, но ги подржувам. Добро е што се обидуваат да ја шират сцената ако ништо друго!
Грешка сум сега видов , 2008 било тоа на саем пред нова година баш декември заедно со Exaile , а тракиве сега ги ставам да вртат !Kсенчо е луд. На саем на журку ги гаѓа сс пластичну пуну чашу алкохол овија од обезбеѓење затој што журка заврши мноо рано и његоф сет мноо малко траја. А знаемо на што е сфе спреман луд нацист, ариефска раса : D Касандра најтмерс мноо јак албум
Најјаки његови траке на сфет су овија...
И двете под хитно да ги слушате!
Има добар build up, не е лоша траката но Dark Psy не е мој тип на музика. Не дека не уживам во трака-две но јас слушам музика со саати и ваквата музика не ми нуди доволно варијации за да ми го задржи интересот. Повеќе сум по Melodic/Psychedelic Goa.Дури ни ова?
PS: тракава цела треба да се ислуша.
Фул он гоа, се македонскo. Првата е партали трака.Има добар build up, не е лоша траката но Dark Psy не е мој тип на музика. Не дека не уживам во трака-две но јас слушам музика со саати и ваквата музика не ми нуди доволно варијации за да ми го задржи интересот. Повеќе сум по Melodic/Psychedelic Goa.
Се регистрирав на Rutracker.org и симнав голема количина на FLAC и Monkey Audio фајлови. Имаат огромна колекција на тешки за наоѓање албуми од пред 15-20 години па се до ден денес.
Ја викам да оставам некој друг да стави Македонци, ама псај аудиториумов тапа, генерацииве исто тапа, а имаше еден период кога Ла Фабрик пред десетина години буквално секој петок/сабота крцаше од народ на журка.
Видов од Принц сега дека имало и некои нови актови од Македонската сцена, јас бев активен на сценава токму во времето на Блисаргон, Енце, Имеџинери, Јуџиштира. Овие Фоби, Кала, Паганопат не ми се познати.
Како и да е, мило ми е што сеуште се прави македонски псај, од друга страна журките се драстично намалени.
Еве тука паѓа муабет, таман сега и за Македонциве збориме.
Иначе го памтам добро тој период на Фабрик, многу добро место за псај журки, а за даркпсај МКЦ беше измислено. И да, речиси секој викенд имаше журки, сега драстично намалено е.
Имаше многу помодарци кои одеа да бидат видени и да се пофалат дека биле на журка, не дека одеа за музиката и да си поминат убаво...Само малку тогаш бев изреволтиран за транс сцената во Македонија. Иако луѓето што одат по вакви настани, ете и по хардкор трансерите на опен аир журкиве, би требало да се поотворени, open-minded и да ги прифаќаат различностите на луѓето како нешто добро, често пати и јас и мои познаници беа исмевани или напаѓани вербално. Најчесто беа работи поврзани со луѓе кои се албанци или хомосексуалци. Можеби јас стекнав такво мислење или сум имал такви случки но тоа беше единственото лошо искуство.![]()
Аууу, он ако се врати и јас се враќам тука![DOUBLEPOST=1414064879][/DOUBLEPOST]Има и на официјалната страна на digital psionics од десно, вади EP со 4 нови нумери за јубилејното 50 издание од куќава. Којзнае, може и албум ќе начекаме понатаму.@AceCaleb @парва и остала екипа...
ликот се враќат?
https://soundcloud.com/digital-psionics/scatterbrain-twisted-mind