Како би реагирале ако женско ве удри?

ako me udri zena ne mozam da garantiram deka nema da ja povredam odkako ke se razmaftam so racete :) sala na strana ako ne sum kriv ke ja plesnam i jas :) ako sum ja preteral ok e sestro :) zasluziv

јас на школо сите ги мавам ( колку шо ми е силава..) ама така сите ме имаат сватено на зебанција - нон-стоп некој тепам и и кога сум озбилна никој не ме сваќа.. сепак никое машко досега не ми вратило освен во 5то одд коа едно дете ( по втор пат) ме удри со топка во глава и се нанервирав и со шестар му ја дупнав топката. :D:D

акција :vozbud::vozbud::vozbud: реакција

Зависи од ситуација. Ако нешто се пува како вие скопскиве шмизли може една воспитна, па ако рипне уште некоа од другарките им мавам по едно молеро-фарбарска за да на крај им мавнам по една фашистичка. :pos2:. Нема смисла за тупаница. Шо е многу многу е. Мислам дека најдобар избор е шамарот, секако не изостанува и разговорот помеѓу тебе и неа ( ти така целиот со 5 прсти шо ти се познаваат на лице од нејзиниот шамар, а ти полека ја смируваш и ја прашуваш оти, а за тоа време ти стои една капа ко на цртаните филмови со име Donkey.):nenene:

Не знам што би направил :pos2: ми се нема случено... Тупаница нема шанси, а шамар можи... :pos: зависи од моменталното распложение

Прифаќам удар ако сум згрешил ама ако сум во право нез...

Да ме удри женско??????
Тешко неа после, или ке јаде бокс ама да и го пуканм носот за да изгледа полошо или ко ке незнае ке земам лента за кубајње и отиде веѓата :jaj::jaj::vozbud::tapp:

Како и да е ќе биде интересно
како прво зависи колку јако мава и дали има причина
али ако нема причина и нема луѓе во близина незнам може и она полошо од мене да заврши:pos2::pos2::pos2:

Достоинствено машки ќе си изедам ќотек, не можам да повредам физички женска, затоа што витезот во мене е поголем од мене.

Ударац :vozbud:.
Инаку супер напишано од членот над мене.
Ни јас не би можел да повредам физички женска,прихички можеби:vozbud::vozbud:.

па мислам дека не би ја удрил,али ако не и вратам,тогаш ќе најдам начин сигурно да и вратам друг пат ,али не физички,нешо што сигурно би ја болело поише од шамар

па сигурно сум претерал за да ме удри е сега ако па ме удри а да не е во право ке ја отепам со збор и на крај пак ке се разбериме

ако ме удри
има за гз да ја фатам

да ме мавне уште еднаш

барем да знам дека вредел шамарот/боксот ...

Единственото машко на кое му имам удрено шамар е дечко ми... и тоа уште не одевме... ама тој си беше крив, ме зезаше цело време а јас и онака бев нервозна...Тој никако не изреагира, беше изненаден(бев многу мирна и повлечена во тоа време)
Ама што е најважно не ми врати. Џентламенски го издржа шамарот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom