Како би реагирале ако женско ве удри?

Broken-Face-by-Kisore.jpg

ќе ја пукнам од ќотек :pos2::pos2::pos2: ... не не мајтап прам :) не мавам на женско :) ( барем досега немало таква :)). е сеа шо знам како би изреагирал зависи од ситуацијата можи да му се издерам нешо али во физички контакт не влегвам :)

Хаха морам прво да се изнасмеам иако не е баш за смеење нели :) ама ми текна дека досега на еден тип му го имам раскрварено носот а на друг...пааа ајде да речеме дека сум фрлала со столче накај него и сум се молела да го погоди ...ама ништо :( се шалам....ете иако сум ги направила тие работи ниту едниот ниту другиот не ме претепа иако се закануваа демек на собиранка после школо ништо немаше од сето тоа (само еден укор од класната ама усмен :pipi: ) а да,шамарите се бројат??? :) Ако се и тие класифицирани како тепање кхм ...значи лоша сум била ,сега веќе не.:kesa:

Како и да е мислам дека не е во ред машко да испретепа женско(не дека е женско незнам ете од некои си морални причини),едноставно НЕ МУ ЛИЧИ и многу погрдо изгледа :toe:

Хаха морам прво да се изнасмеам иако не е баш за смеење нели :) ама ми текна дека досега на еден тип му го имам раскрварено носот а на друг...пааа ајде да речеме дека сум фрлала со столче накај него и сум се молела да го погоди ...ама ништо :( се шалам....ете иако сум ги направила тие работи ниту едниот ниту другиот не ме претепа иако се закануваа демек на собиранка после школо ништо немаше од сето тоа (само еден укор од класната ама усмен :pipi: ) а да,шамарите се бројат??? :) Ако се и тие класифицирани како тепање кхм ...значи лоша сум била ,сега веќе не.:kesa:

Како и да е мислам дека не е во ред машко да испретепа женско(не дека е женско незнам ете од некои си морални причини),едноставно НЕ МУ ЛИЧИ и многу погрдо изгледа :toe:

епа во ваква ситуација уше еднаш би размислил дали не мавам на женско :pos2::vozbud::vozbud:

епа во ваква ситуација уше еднаш би размислил дали не мавам на женско :pos2::vozbud::vozbud:

Види искрено да ти кажам и јас никогаш не сум помислувала да удрам машко ама некогаш претерувате да му е**м мајката и не може човек да се воздржи во такви моменти (посебно не кога си уште зелен и мислиш дека се што лета се јаде :wink: )

Никогаш (тепачките од основно не ги бројам, ама на тоа конто имам еден раскрвавен машки нос :wink:) не сум помислила да кренам рака на некого, ниту пак би си дозволила некому да дозволам да појде до таму.
Женските, во истиот миг кога „поучени“ од некое боза -филмче ќе и дозволат на раката да полета кон лицето на партнерот, дозволуваат да им се возврати, и почнува катаклизма на примитивизмот.

Види искрено да ти кажам и јас никогаш не сум помислувала да удрам машко ама некогаш претерувате да му е**м мајката и не може човек да се воздржи во такви моменти (посебно не кога си уште зелен и мислиш дека се што лета се јаде :wink: )
bas istoto bi go rekol i za zenskite(osobeno ona boldiranoto).bravo,bravo,kako pogodi,taka e.

Ако ме удри женско би се насмеал само саркастично и би ја изолирал во следните минути зашто се знае женско после тоа ке почне само да збори и да навредува без прекин. Ке види дека не ја рецкам и или ке се откаже од сето тоа или пак ако пред тоа добро сме стоеле ке сака да се смириме. А после тоа е мој избор.

bas istoto bi go rekol i za zenskite(osobeno ona boldiranoto).bravo,bravo,kako pogodi,taka e.

Знам јасно ми е дека има и женски што си го бараат ама пак не оди некако,грда слика е машко кога тепа женско :toe:

добро сеа мој изел некое лајненце отпојќе , ама носот да ми го раскрвај некоја :) , тука веке не гледаш нишо пред тебе само темница , не знајш појќе дали е машко или женско :)

Во основно имав мини тепачка кариера, особено во деновите на пмс, кога Александар Трифуновски заработи скршен преден зуб ( и тоа половинка му го скршив под агол од косинус 30 степени). После и еден Стефан, кој ми е школски моментално, го залепив у табла. Сето ова се случи во период од пола година или така нешто, така што јас бев тепачот ваљда...:kesa::pos2: Ама од тогаш немам западнато во никакви дуели во кои се применува физичка сила, излегов од пубертет. Инаку мислам дека маживе и жениве не треба да се млатат, туку да зборуваат. Кога било кој би бил удрен или физички нападнат, треба да се` оддалечи од тепачот најбрзо што може. Никој не ви гарантира дека ударот нема да се повтори кога партнерот ќе биде рандом изнервиран...

Ако сум крив и машко и женско да ме удре ќе го прифатам тоа, но ако сум убеден во нешто дека сум во право не разликувам машко/женско.Сакале се лутат, сакале не :sakas_ust

Абе во никој случај не смее да удри оти ќе незнае како да си оди после :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom