Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха морам прво да се изнасмеам иако не е баш за смеење нелиама ми текна дека досега на еден тип му го имам раскрварено носот а на друг...пааа ајде да речеме дека сум фрлала со столче накај него и сум се молела да го погоди ...ама ништо
се шалам....ете иако сум ги направила тие работи ниту едниот ниту другиот не ме претепа иако се закануваа демек на собиранка после школо ништо немаше од сето тоа (само еден укор од класната ама усмен
) а да,шамарите се бројат???
Ако се и тие класифицирани како тепање кхм ...значи лоша сум била ,сега веќе не.:kesa:
Како и да е мислам дека не е во ред машко да испретепа женско(не дека е женско незнам ете од некои си морални причини),едноставно НЕ МУ ЛИЧИ и многу погрдо изгледа![]()
епа во ваква ситуација уше еднаш би размислил дали не мавам на женско :pos2:![]()
ама ми текна дека досега на еден тип му го имам раскрварено носот
bas istoto bi go rekol i za zenskite(osobeno ona boldiranoto).bravo,bravo,kako pogodi,taka e.Види искрено да ти кажам и јас никогаш не сум помислувала да удрам машко ама некогаш претерувате да му е**м мајката и не може човек да се воздржи во такви моменти (посебно не кога си уште зелен и мислиш дека се што лета се јаде :wink: )
bas istoto bi go rekol i za zenskite(osobeno ona boldiranoto).bravo,bravo,kako pogodi,taka e.
Види искрено да ти кажам и јас никогаш не сум помислувала да удрам машко ама некогаш претерувате да му е**м мајката и не може човек да се воздржи во такви моменти (посебно не кога си уште зелен и мислиш дека се што лета се јаде :wink: )