Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
upload_2015-5-14_18-36-47.png

Значи стварно ги имам инсталирано сите adBlock-ери, али пак излегуваат овие од страна кои ужасно ме нервираат. Дај кажувајте некое чаре..

Прегледај го приврзокот 121104

Значи стварно ги имам инсталирано сите adBlock-ери, али пак излегуваат овие од страна кои ужасно ме нервираат. Дај кажувајте некое чаре..
Ова не е до адблокерите, веројатно имаш некој штетник во компјутерот инсталирано. Провери да не ти е од некоја инсталирана екстензија или програма и скенирај со антивирус, Mbam, HitmanPro или некоја друга слична алатка.

Ова не е до адблокерите, веројатно имаш некој штетник во компјутерот инсталирано. Провери да не ти е од некоја инсталирана екстензија или програма и скенирај со антивирус, Mbam, HitmanPro или некоја друга слична алатка.

Пробав и со антивирусот скенирање и со хитманпро, али неќе па излегуваат овие милион глупости од страна...

Види во control panel-add or remove programs дали има нешто чудно влезено,и избриши ги си тулбарови и слични додатоци.Остави ги само програмите во кои си сигурен

Пробав и со антивирусот скенирање и со хитманпро, али неќе па излегуваат овие милион глупости од страна...
Сигурно имаш нешто, провери да не има некоја програма што не си ја инсталирал ти или пак некој адон на бросверот.

Некои рандом extensions сами ми се инсталираат и заради нив ми се избацуваат поп апс. Ги бришам и пак после некое време се појавуваат у extensions. Чаре? :mad:

Можи некако да се соритраат „букмарзите“ по дата?

Како да инсталирам userscript без притоа хромот да не ми го избрише?
Истиот не е симнат од страницата на гугл.

Можно е да ми кочи пребарувачов дека имам +100 bookmarks?

Не верувам, бидејќи и јас имам купишта (само што ми се сортирани по папки). Не би требало да е до тоа... :toe:

Јас имам толку фолдери со по толку линкови. И како што знам тие се `на товар` на гугл,а не на комјутерот. Сум бришел огромни бројки на линкови и состојбата не ми се менувала.

ПС:Плус истите ги имам и на мобилниот како мој акаунт,и ако кочи заради нив треба мобилниот да е скроз во аут,а не е

Повеќе нека кажи некој постручен

Јас имам толку фолдери со по толку линкови. И како што знам тие се `на товар` на гугл,а не на комјутерот
На товар на компјутерот се меѓутоа тој товар е незначителен. Дали е еден букмарк или илјадници не менува ништо.
Едноставно хромот го унакажаа и толку му е силата, особено ако се стави на некоја послаба машина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom