Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
За првпат од кога излезе, денес се вратив на Мозила. За жал Хром веќе одамна не е тоа што беше, и се повеќе и повеќе избагирано работи. Милион мали проблеми и багови дур работиш на него, но и многу споро почна да се вклучува и лоадира страници. Со новиве апдејти последни тотално го упропастија Хромот.
Стварно брат, Хром беше најдобар, сега потапа од него нема. Порано, слободно уживав во сурфањето на Хром, сега :facepalm::facepalm::facepalm:. Јебешг*, наместо да напредуваат они у рикверц идат. :tapp:

Јас па мислев да не ми е до компјутерот што ми отвара бавно.

Па и јас се мислев дали ми е до лаптопот. Имав некои проблеми и со други проблеми, па го форматирав, и тогаш кога го инсталирав пак истото се дешаваше. После тоа видов дека и на десктопот исто кочи. И го избришав пред малце, а го користам уште кога се појави првпат.
Сега сум на Мозила, и ми фали тој минималистички изглед и букмарк барот, ама ќе се навикнам на Мозилава, бар додека го средат.

Ми останува Плеј копчето на сред екран додека си тече видеото и страшно нервира. Кај некој друг вака му се прави?

Има посебна опција за Виндоус 8. Има некој пробано како изгледа?

Ко се најавував на фб преку crome по грешка кај е-маил го напишав пасвордот и ентер стегнав, сеа пасс ми е зачуван и излегвит стално ко ќе кликниш да пишиш некоја емаил, ако ми дојт некој друг до пц лесно ќе е за сваќање дека тоа ми е пасс.. Порано на мозила знам дека со делите се бришеше, но сеа прбвев овде никако не мојт ако знајте некоја финта казете побрзо :)

Ко се најавував на фб преку crome по грешка кај е-маил го напишав пасвордот и ентер стегнав, сеа пасс ми е зачуван и излегвит стално ко ќе кликниш да пишиш некоја емаил, ако ми дојт некој друг до пц лесно ќе е за сваќање дека тоа ми е пасс.. Порано на мозила знам дека со делите се бришеше, но сеа прбвев овде никако не мојт ако знајте некоја финта казете побрзо :)
Стави стрелката на тај емаил што сака[ да го избришеш и стисн Shift +Delete и готово :)

Стави стрелката на тај емаил што сака[ да го избришеш и стисн Shift +Delete и готово :)
Можеш и во Settings > History > Delete history > Селектирај се (History, Autofill, cookies и се друго) > УЖИВАЈ. ;)

Screenshot 2015-04-26 15.35.35.png
Шукурац бајо мој, како да го тргнам ова да не ми се појавува на секое палење на хромот. Ако неможе да се тргне одма бришам гомново, мани у задно време има prebuffering на палење цела минута па уште и вакви срања.

Прегледај го приврзокот 119963
Шукурац бајо мој, како да го тргнам ова да не ми се појавува на секое палење на хромот. Ако неможе да се тргне одма бришам гомново, мани у задно време има prebuffering на палење цела минута па уште и вакви срања.

Шта речи... :( Од најдобар пребарувач прерасна во нај багиран. Провери во подесувања за Start page...

Прегледај го приврзокот 119963
Вероват си инсталирал екстензија за seen на ФБ . оди во сетинг,па во екстензии и отштиклирај ја екстензијата за seen

Во што се претвори најбрзиот пребарувач, и во старт ап и при работа. :facepalm: Навистина жално. Се надевам во скоро ќе излезе нешто асално. Мозила не е подобар со новите верзии?

Тапа е многу. Ама кај да бегаш? Мозила нема некоја разлика, другиве се исти курац.

Во што се претвори најбрзиот пребарувач, и во старт ап и при работа. :facepalm: Навистина жално. Се надевам во скоро ќе излезе нешто асално. Мозила не е подобар со новите верзии?
Ќе видиме со Spartan од Microsoft како ќе биде. Моментално имам Windows 10, и го имам Spartan. Сосема солиден (не е нешто нарочито, али не е лош) како за почеток. :)

Здраво на сите
Користам Google Chrome па би сакал да си направам некоја иновативна тема за Google може некој да ми каже некоја програма или некоја страна кај што можам да си искреирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom