Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Го имам јас заприметено тоа на пц со слаба конфигурација, а на мојов кој имат не толку јака но солидна го немам тој проблем.

epa i jas go iam problemov so postar lap top i cimerot so core i5(i nekoja nvidia neintegrirana graficka) go imat istiot...taka da neznam kolku e do konfiguracijata.

Луѓе, и кај мене и кај другариве го заприметив проблемов: ко ќе имам пуштено песна на јутјуб, и ко ќе отворам нов таб (ко ќе ја вчитува страната) ми кочи песната иако е наполната. Кај повеќе другари е истово. Ви се случва и вас?

И јас можам да потврдам за проблемов, го заблежав пред некое време, и сецка ЈТ, секогаш кога се отвара нов таб. Не е лошо да се прато report , about google chrome, pa report a issue
пратете еден репорт и опишете го проблемот така да...

Гледам проблемов го имало и кај други, изгледа по долго време ќе си се вратам на Firefox :)

П.С возможно е да се врати некако на стариот дизајн? Од кога се смена почетната страна на хром, за никаде е :)

Гледам проблемов го имало и кај други, изгледа по долго време ќе си се вратам на Firefox :)

Огненава лисица е бетер со усраниот адоби флеш плеер, стално бавно отвара некои страни и често се руши (n)

И кај мене истиот проблем. Почнува да ме нервира веќе.

Огненава лисица е бетер со усраниот адоби флеш плеер, стално бавно отвара некои страни и често се руши (n)

Чаре? Или сега сите пребарувачи ќе ги зафркнет вкрај за да се префрлиме на Windows 8 и да тераме со IE? :eek:

П.С возможно е да се врати некако на стариот дизајн? Од кога се смена почетната страна на хром, за никаде е :)
Да. Новата верзија е многу полоша. Мора да го средат овој проблем. Не се трпи вeќе!

И мене на хром видеата ми јавува само грешки или се кочат..ужас ..се префрлив на Мозила.

хахаха чаре... отвори си јутуб на IE, а друго сурфај преку Chrome :LOL:

Хахахахахаха не ти е лоша идејава :D Иначе во право беше за Firefox, инсталирав Flash Player и ми вика дека пак не е инсталиран, а освем тоа пуштам YT, ќе почачкам нешто фејсбук, твитер паралелно и одма се јавува crashed... тешка работа :unsure:

Ами тешко на оние кои имаат послаби компјутери.

И шо сеа демек броусериве ги прат само за појаките компјутери? Ние со постарите да свириме. Ха бе.

Од вчера вака ми изгледа иконава од Хромов. Не чепнав ништо. И кај вас е вака?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom