Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
'рже не се држееее!!!!!

Браво гугловци.
Преродба во два потега :)

искрено ама баш ИЧ не ми се свиѓа..незнам оти ама јок ќе си продужам со мозила...

Не знам како тоа може ич ич ич да не ти се свиѓа.
Неверојатно е колку едноставни,а убави се направени работите,пробајте даунлоадирајте нешто,да видите како финишира,дискретно и убаво.

Второ,тоа за save password,си седи горе кај табовите,а не ве изненадува на цел екран,како на пример Опера и Мозила.
И побрз е од нив,само што ете,ЈуТјубот не ми работи убаво преку него,а и нема многу опции...

Но,финалната ќе биде топ,осеќам :zlo:

Но,финалната ќе биде топ,осеќам :zlo:

Чееееекај.. Гугл и финална верзија?
Забораваш дека гМаил сеуште е бета?
Гугл си се познати по незавршување на проектите и вечна бета :)

Да Google е вечно во BETA, ама верувам дека ќе се користи масовно.

Инаку има статус бар, се појавува дискретно кога поминувате на некој линк. Така имате слободен екран за сурфање.

Го пробав и ќе чекам финална верзија :) кога и да биде тоа... во меѓувреме ќе се дружам со мозилата.

Мozzila firefox 3.0
Memory usage > 200MB
CPU usage 99%

Google Chrome
Memory usage < 60MB
CPU usage 0%

Изборот е очигледен нели?

Изборот е очигледен нели?

Да, ама уште не е време да се преориентирам. Чекај малку нека го поразвијат. Нема ни themes да смениш. Ми досади оваа иста плаво - бела комбинација.

Да, ама уште не е време да се преориентирам. Чекај малку нека го поразвијат. Нема ни themes да смениш. Ми досади оваа иста плаво - бела комбинација.

Кога стигна да ти здосади, ебаго?
На ФФ имаш плагин кој што ти мења тема на 2 саати?

Не заебавај, не е баш интересен на око браузеров.
До душа, тие не им било толку важно да биде убав, ама треба малку шминка да му се удри.

Прашање на избор.

Јас со Firefox бев од неговата рана 0.9 верзија. Бев крајно задоволен се до последно време кога почна да ми јавува ужасни мемори ликови и да ми крахира цел компјутер поради него.

Сега ова е, да не речам супер. Може само да го подобрат а не дека и сега не е добро. А за темата не обраќам внимание. Шминката е minor thing.

Добро, функциналноста е прва. И мене ме импресионира како работи. Ама и убавината е важна, на зезај.
И тоа не е којзнае колку тешка работа да изваат теми, а ќе им вреди многу.

Мислам дека е базиран на http://webkit.org/ исто како и сафарито. Значи Chrome е братче на Safari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom