Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Go koristam veke nekoe vreme, iako e final verzija ima mnogu bagovi.
Primer pregu ovaj nemozam da napravam connect disconnect na ruterot.
Duri i najglupata opcija "Set as desktop background" na desen klik na slikata ja nema!!!!
Skoro i da nema nikakvi podesuvajna ali ok ajde da mu prostime sepak e prva verzija neli :)

Колку само неможам да смислам да сурфам со Opera.

понапред неможеше да се симне,ама сега може,
си го користам понекогаш.не е лош

Кога на почетокот на годината му направив формат на мојот пц, имав некој проблем за да ја даунлодирам Мозила, па го ставив Хромот и одредено време го користев. Бев задоволен од него, но сепак се решив потоа да си ја симнам и Мозилата, но во споредба со Хром е стварно слаб во брзина, дури и се изненадив, мислејќи дека Фајрфокс е најбрз. :)

Сега сум на Гугл Хром и не го менувам во наредно време.
Пред некое време излезе и новата верзија.

Задоволен сум од него, брз е али едно прашање... Дали може коа ке отворам нов таб да не ми се појавува ова

и да нема хистори

Ерм....тоа е една од најдобрите работи во Google Chrome.

Многу е побрз од сите други. Само што има доста багови. Мене 3 пати повеќе ми се има срушено одколку мозилата.

Користам Гугл Хром и какви багови ми се дешаваат.... некој страници наместо да ги отвори им прави данлоуд ( ретко се дешава ) али не ги симиња туку онака у место врти... после ... на фејсбук додека сум некад неке да ми остава коментари на слики статуси линкови и слично или коа ке отворам пошта не ми покажува или пријатели... тоа.. други багови не ми се дешаваат

иначе и покрај овие ствари го користам пак пошто е побрз помалце рам ми фака од мозилата и поубав дизајн има...

Google Chrome 4.0 e тука, но само за корисниците на Windows и ги поседува двете најпосакувани опции: екстензии и синхронизација на прибележаните линкови (bookmarks).

Google тврди дека Chrome 4 е 40% побрз од својот претходник Chrome 3. Екстензиите се достапни во бета верзија веќе еден месец, но сега може да ги преземете и во стабилна верзија (повеќе од 1500 екстензии).

инсталирав.... екстензиите се јакииииииииии :)))

sega za sega najbrziot browser,4-kata e super so ekstenziite:salut:

Едино што не го користам Google Chrome е поради Download-от ми оди на живци се знае на мозилата кога симнуваш нешто ти отвара нов прозорец посебно за Download исто е и кај IE 6,7 и 8... a chrome и opera се тапа за Download

Едино што не го користам Google Chrome е поради Download-от ми оди на живци се знае на мозилата кога симнуваш нешто ти отвара нов прозорец посебно за Download исто е и кај IE 6,7 и 8... a chrome и opera се тапа за Download

па можеш да го направиш како нов прозорец а можеш и комотно да го исклучиш ке си тече данлоудот :)

го користам единствено Хром, мноооогу е побрз и на интернет и во вчитување, има багови зашто не сите сајтови ги прилагодуваат и проверуваат за хром

ако сакате да ви го сруши системот отворете ја страната со хром

www.learnnavi.org

ЈАС НЕ СУМ ОДГОВОРЕН АКО МУ СЕ СЛУЧИ НЕШТО НА ВАШИОТ СИСТЕМ,
ОТВОРЕТЕ ЈА НА ВАША ОДГОВОРНОСТ

го користам единствено Хром, мноооогу е побрз и на интернет и во вчитување, има багови зашто не сите сајтови ги прилагодуваат и проверуваат за хром

ако сакате да ви го сруши системот отворете ја страната со хром

www.learnnavi.org

ЈАС НЕ СУМ ОДГОВОРЕН АКО МУ СЕ СЛУЧИ НЕШТО НА ВАШИОТ СИСТЕМ,
ОТВОРЕТЕ ЈА НА ВАША ОДГОВОРНОСТ

јас ја отварам страната со хром и не ми прави проблеми:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom