Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
На почетокот беше Интерент Експлорер.Го сменивме подоцна со Мозила.На неколку дена се дружевме и со Опера.Време е сега за Гугл Хром:)

Абе се навикнав на мозилата и сега ова хроумов ми изгледа многу чуден. Ај понатаму може ќе променам мислење ама до тогаш Мозила.

Еве после неколку дена користење се докажа дека и ова е избагирано срање. Мозилата (оваа најновата) некако мислам дека е преспора. Downloading.... Opera :)

Се поправам.Не го бива.Ме нервираше лизгачот глуп.Се враќаме на Лисицата и Операта:)

Ќе ги поправат ситните грешки во конечната верзија... ако дочекаме воопшто таква оваа година:toe:

Јас моментално го користам Хромот, задоволен сум од брзината и не сум имал проблеми со него... ах,ве излажав,сега ми текна, ме драпа флаш плеерот...чат пат ми замрзнува али можно е да е до самиот ПС ,немора да значи дека е до броусерот...енивеј, финалната верзија од хромов (според мене) ќе ја кутне лисицата и операта...

обично се шо е од гугл им е во бета и никако да излезит од бетата :tv:

Јас моментално го користам Хромот, задоволен сум од брзината и не сум имал проблеми со него... ах,ве излажав,сега ми текна, ме драпа флаш плеерот...чат пат ми замрзнува али можно е да е до самиот ПС ,немора да значи дека е до броусерот...енивеј, финалната верзија од хромов (според мене) ќе ја кутне лисицата и операта...
Во право си.... само што ќе помине доолго време, пред втората бета верзија :wink:

Багови има доста.Посебно смрзнување со флаш плеерот и кога се отворени повеке јазичиња.има уште работа на хромот...

Google Chrome е пребарувачот кој го користам веке една недела! Презадоволен сум од брзината. Најбрз е и мислам дека побрзо од ова неможе да биде! Дизајнот е феноменален и дефинитивно е најубав пребарувач. Она мозилата кога стават некоја тема ко усерен им изгледа. А тоа што има народ што неможе да поднаса промени тоа е друга работа! Единствено што некогаш уклучам мозила е поради некои add-ons али верувам дека во најскоро време ке се среди тоа. Има уште некои поситни багови но занемарливи се!
Иначе она што читав ве зезало you tube, flash или слично незнам за кај вас но кај мене си е во ред.

го симнав кога излезе и е најдобар од сите што сум ги користел.

хром е закон:vozbud:

само има една мака - на лап топот на мишот имам место за скрол горе и доле, знаете што зборам тие што користеле лап топ. е сеа на хром, не сака да му скрола нагоре, а надолу нема мака

ако некој знае одговор, нека пише пп како да го поправам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom