Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
:drk::pusk:<--- ko ce viknam zenski :)
:tv:<--- филмчиња
:3:<-- со друшто трачариме и вежбаме
:kafe:
:cug:
:sekss:<--- со другарки кои се во потреба :)
:sport1:
:party2:
:kickbox:<--- so braced mi najcesto se boksovame :)
и уш ногу работи xD

Шо е ова сите голи?
Срамота, синќир немате комшии...

Јас, па ништо посебно, излегувам сам надвор, потоа не се враќам сам и така.

Кога ве читам се трудам да се сетам што сум сакала да правам кога ќе сум сама или сум правела, но не ми ни текнува од што било одамна.
Сама живеам долго време и никогаш ништо посебно не правам. Барем ништо слично од тоа што сите правите.:pos2:
Значи, обожавам да дремам пред тв без оглед дали има нешто интересно за гледање или да читам нешто ако не спијат врз мене кучињата. Од што ми е потребен тој мој мир по дома, секогаш сум сама таму и не се ни замарам да правам нешто друго освен одмарање и размислување за се` нешто. Ни луѓе, ни музика, ни шетање без облека ... ништо. Сето тоа го правам надвор, кога ќе се решам да излезам и да одморам од легачењето. Сето тоа освен шетањето гола, секако.:pos2:
А да ... чат-пат подзачистувам нешто де ... чат-пат ...:nesvest:

Ако имам за работа, се фаќам да ја свршам.

Ако немам, гледам телевизија или тапшам игрици.

Ако ми се спие или јаде, тоа има приоритет пред сè друго.

Сам? па до одредено време читав книги (бидејќи кога брат ми беше дома цело време се моташе наоколу или свиреше клавир). Сега.... Компјутер почесто, некогаш ТВ перото и тетратката (ЈБГ инспирација добивам кога сум сам)

Палам ТВ...земам храна и пиење во доволни количини за да не станувам без потреба и мекнеам:vozbud: а знам и забавиче да си направам...како ќе ме навејат

Ко ќе сум сама, си седам, си гледам ТВ:tv:, на компјутер чат-пат:kafe:, ќе викнам друштво некогаш, па некое филмче ќе гледаме, дечко ми ќе дојде да ми поправи друштво, брачеда ми да ми гледа на кафе...:toe::)

Спием... или па .. ќе ме нема дома ...ќе забегам у некој друг град поинтересно ми е коај неам никој дома...ама ретко се дешава да неам мн мн ретко.

Се "шуњам" од соба у соба....кога сум сам по дома....:baeh:

koga sum sam sekogas vikam nekoj drugar da dojdi, i dur go cekam mora da jadam nesto :D:D

Најчесто се излежувам по цел ден пред телевизорот.

Уживам, пуштам гласно музика или пак ке излезам на некаде:toe:

или нешо седнам на нет ако има интересно ако не викнам некој другар или па искочам..ахх и да ќе забравев направам си нешо за јадење ( спржам компири пица кебапи и т.н. )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom