Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_m817bzcckr1r7qsdw.gif

нејќеш да знаеш.

Се случиле такви ситуации, само што во неколку наврати сум морал јас да задоволувам женска вагина, иако сум верен по природа.
Јебеш.

Зависи со кој. Ако ја фатам женсками со другар, познаник, има да го откостам од ќотек пријателчето што дира туѓо. Муабети од типот: „несакајќи беше брат, извини“ не поминуваат... Што? Несакајќи се сопна и и` го закачи на женска ми?

На момата ако не и сплескам еден брз (што веројатно и нема, ипак немам срце да удрам курв..кхм.. жена), има да ја зборам која дрољетина е низ цела Македонија!

Ако ја фатам со тип што не го знам, очигледно е дека женчето е криво, а батката искористил прилика како и секој маж. Онда ќе иде само второто сценарио.

Нормално, после собирам другарчињата у кафана и ќе ја пцујам, колнам, мајки шајки... уз едно литро ж`та.

Ништо не и правам.
Wasn't meant to be...Симпл:фала,чао,пријатно..

Имав таква ситуација во дискотека, и тоа јас мртва ладна.. не очекував дека ке замине со друга, и оп пред мене танцуваат се бакнуваат... узо на екс, и у нападдддд... (сеа ке видат тие, која сум јас) уствари поише беше паддд! Се искршив цела, брука :facepalm:

Го видов. Е тоа беше глетка .. Ако не и глетка и пол.
Се му наплатив и вратив, копиле едно недоносено.

Ко бев помал и побудала напрајв најголема глупост во ваков момент, му отидов со другари на батето и му ја сменивме фацата, али затоа и ден денес ми е мене срам кога го сретнувам на улица, а тој уште од далеку ако ме види одма менува страна или пак влегува на друга улица. Инаку сега ми е сеедно ако не ме сака сигурно имало некој проблем дали до мене или пак таа е некоја која си менува секој ден нова играчка.

Ќе му кажам чао и насмеам кога он мисли дека ќе збеснам а јас тотално спротивно - насмеана без покажување слабост (без плачки или кавги) идам даље.. И не вреди да се расправа ни потроши ни уште една минута повеќе за него! Од тој момент не постои...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom