Машински Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво
Дали ќе може некој од вас да ми предложи пракса, каде што веќе бил?

Здраво, дали некој од вас бил на пракса во Костал, Охрид?

Некој да ми предложи пракса? Енергетика и екологија сум.

Ме интересира дали некој знае кој дел треба да се учи од предметот Електротехника во втора година, со оглед дека го имам положено истиот предмет пред 2 години кога имаше помалце кредити. Благодарам однапред.

Дали има опција да се студира вонредно на машински?
P.S.
Од то шо јас го истражив на нивната веб страна и од претходниот уписен рок немаше таква опција....некој да кажи со 100% сигурност дали постои таква опција или не?

P.S.
Од то шо јас го истражив на нивната веб страна и од претходниот уписен рок немаше таква опција....некој да кажи со 100% сигурност дали постои таква опција или не?
На УГД може, за УКИМ и другите незнам.

Ме интересира дали некој знае кој дел треба да се учи од предметот Електротехника во втора година, со оглед дека го имам положено истиот предмет пред 2 години кога имаше помалце кредити. Благодарам однапред.
https://www.mf.ukim.edu.mk/sites/de...редмети од листата на УКИМ-Електротехника.pdf

P.S.
Не може да се студира вонредно.

Вонредно нема од 98 година

P.S.
На техничкиот кампус, нема вондредни студии. Тоа го гледаат така, бидејќи "поголем" дел од предметите биле практични. Запиши се редовно и иди со професорите да разговараш дали би можел да отсуствуваш од предавање. Не би требало да ти прават проблем,

Koj smer e najperspektiven?
Se mislam izmegu industrisko inzinerstvo i motorni vozila

Прегледај го приврзокот 217253

Нешто околу овие изборни предмети ? :)
Енергија од отпад земи интересен предмет и лесен, и јас имав земено Енергетски менаџмент и ресурси, Ристо Филкоски го држи предметот, за положување ќе положиш ама многу досадно беше....можеш Мониторинг на води да земеш.

Decki edno bitno prasanje...masinski elementi kaj petar simonovski, dali na polaganje moze da se koristi pecatena kniga?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom