- Член од
- 11 јули 2017
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
Здраво
Дали ќе може некој од вас да ми предложи пракса, каде што веќе бил?
Кој смер Си?Здраво
На УГД може, за УКИМ и другите незнам.Дали има опција да се студира вонредно на машински?
P.S.
Од то шо јас го истражив на нивната веб страна и од претходниот уписен рок немаше таква опција....некој да кажи со 100% сигурност дали постои таква опција или не?
https://www.mf.ukim.edu.mk/sites/default/files/Делумна еквиваленција на предмети од листата на УКИМ-Електротехника.pdfМе интересира дали некој знае кој дел треба да се учи од предметот Електротехника во втора година, со оглед дека го имам положено истиот предмет пред 2 години кога имаше помалце кредити. Благодарам однапред.
Не може да се студира вонредно.Дали има опција да се студира вонредно на машински?
P.S.
Од то шо јас го истражив на нивната веб страна и од претходниот уписен рок немаше таква опција....некој да кажи со 100% сигурност дали постои таква опција или не?
На техничкиот кампус, нема вондредни студии. Тоа го гледаат така, бидејќи "поголем" дел од предметите биле практични. Запиши се редовно и иди со професорите да разговараш дали би можел да отсуствуваш од предавање. Не би требало да ти прават проблем,Дали има опција да се студира вонредно на машински?
P.S.
Енергија од отпад земи интересен предмет и лесен, и јас имав земено Енергетски менаџмент и ресурси, Ристо Филкоски го држи предметот, за положување ќе положиш ама многу досадно беше....можеш Мониторинг на води да земеш.