Квиз дилема: "50-50" на А1 или "Добра шанса" на Сител?

• Креатор на темата Креатор на темата MilaMkd
  • Време на започнување Време на започнување
50 - 50 е чак и квиз, у споредба со Добра шанса. Колку сака нека е глуп водителот, од Александар Блажевски поглуп не може да биде, со сета почит. Коса ми се крева на секое негово "иљадарки". *морници*

За 50-50 да не зборам, глуп од поглуп
Добра шанса е подобар барем според мене и мое мислење.

Да бе, добра шанса... Колку само „следење на примерот“ на Најслабата алка

Мене 50-50 ми е досаден... Еднаш го гледав само, другпат само на вртење програми.
И да, неверојатно ми е одбивно тоа што се трудат да ги ископираат Милионер. Фак човече, па дури и нашле водите кој потсеќа на Трендо. Незнам како се викаше типот, ама одбивен ми е ептен. Не е оригинален. Со секој збор и гримаса потсеќа на водителот на Милионер. Али можда до мене е.

На Сите квизов го неам гледано. Кога иде?

Предраг Павловски се вика типот и мислам дека се му е кум на Трендо или обратно незнам:toe:.

Ја на прв пат кога го видов помислив дека е Трендо, а потоа мислев дека се близнаци незнам многу си личат со Трендо. :vozbud:

Dobra Shansa. Porealno i povozmozno e da zemesh povekke pari nego li na 50-50.

A sega so noviot ciklus dobra shansa ke ja kachat maximalnata dobivka.Od siguren izvor :)

50 - 50 зива тапа тој незнае да ја води емисијата сака трендо да го емитира ама немозе :pos2:

Од мој аспект и двата смрдат.
50-50 Овај нубот пробуе да го копира Трендо, во секој смисол... А и не сум виде до сега вака да земе поеќе од 7 илијади.
Добра шанса, го имам фатено квизот на крајот, па неможам многу да коментирам за него, но мислам дека е за ниво, подобар од првиот.

Бидејќи ептен гледам квизови и секогаш ми биле интересни, не ми се допаѓаат ни Добра Шанса ни 50-50. Можеби Добра шанса е убаво осмислен квиз ама премногу ми е одвратен А. Блажевски. Подобро би било друг да дојде на водителското место. Сепак ако треба да бирам би го избрала Добра шанса.

п.с. не знам дали се сеќава некој на хрватскиот квиз Квискотека што се емитуваше на ТВ Нова пред 2 години. Тоа беше квиз. Водителот 5+ Оливер Млакар. Човек со харизма. Хрватите ме воодушевиле со знаење посебно Роберт Паулетиќ.
Sorry што избегав малце од темата ама морав да го посочам овој пример.:helou:

Двата се тапа. Јас Трендо многу не го љубам, ама овој од 50-50 е ужас еееј! А па добра шанса заедно со водителот у канта. Мислам дека на крај ќе испадне дека квизовите на Лила пред сто години беа најбоље.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom