PlayStation

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Локација
Струмица
Дали играте плејстејшн, дали ако го играте по цели денови ке ви е хоби ?
што мислите за него како хоби?

Сонка хех, зависен сум од него!
Секојдневно му се посветувам на некој саат, а имало и маратони, не викам не :pos:
Посебно коа сме повеќе од 4ца и праиме турнир во ПЕС :pos: :pos:
Ќе забранам производство, лошо влијае сепак!

хаха и ние правиме турнирче, ама имаме едно Цд фудбал само држави ама кинески пише ебаго, :tapp:
:pos2:

Игор Џамбазов своевремено во Супер Бинго велеше жива зараза:)
Тоа е вистинска дефиниција за ПС.

za playstation ne igram. No imam Xbox..
po interesno nesto nema. Posebno ako imas za da igras online. Po celi veceri bi pominuval na nego. Sega nemam sednato nekoe vreme mi se rasipa....:toe:

имам понова верзија од Плеј стејшн кецот...Многу го играв, ептен се додека не ми го купија овој компјутерот! Имам и волан за некои игри со колички ова она...Али најмногу ја играв текен, никој ми немаше рамен тогаш :pipi:

имам понова верзија од Плеј стејшн кецот...Многу го играв, ептен се додека не ми го купија овој компјутерот! Имам и волан за некои игри со колички ова она...Али најмногу ја играв текен, никој ми немаше рамен тогаш :pipi:

Hehe daj da se sretneme mojot playstation 1 uste raboti imam teken3 i ako sakas da se resime:duel:

се игре чат пат ка е досадно пред пц..со другари се собираме и играме..

Форум Зависник=Сони Зависник(1,2 и 3)ги имам

фудбалче плешам порано повеке

А има ли меѓу вас кајганџии некој јунак што ќе се проба со мене во Winning 11 :vozbud:
П.С Јас сум со МИЛАН:helou:

Ја сум зависник за плејстејшн особено за ПЕС и за ВИНИНГ, порано секојдневно игравмо праевмо турнирчиња и игравмо во освоени титуле :vozbud: , сеа ако играмо на ПЦ фудбал ПЕС и праемо турнирчиња. Ја инаку обожавам да играм со послаби тимоој како Селтик, ПСВ , Ајакс а особено сум јак со Њу Касл.

А да се направи кајгана турнир у сони2 на пр, па да видиме кој е најјак кајганџија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom