Најглупа реклама?

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
најглупа дефинитивно реклама
или па таа рекламата за прашокот со глумицата таја ,коај вика тој Дозерот во барабанот ми иде да го икршим телевизорот

Татко ми за еден час може да направи...шознам шо
НАјГЛУПА, воедно и најдосадна :tapp:

Оваа со Климе, не дека е глупа, не ми е глупа ама досаднааа :S една утакмица раат не моеш да изгледаш...

Најглупа реклама е таа со тоалетот на Коле.

Серијалот со Леко од Охридон! Ми гази по ганглии ненормално, да му ебам и пикник и денар минута и све, човекон е неподнослив !

Леко ако читаш знај дека кога ќе те видам ќе те газам! Мобимак, и вас мајката у пичка лоповска да ви изнаебам со рекламиве!

Серијалот со Леко од Охридон! Ми гази по ганглии ненормално, да му ебам и пикник и денар минута и све, човекон е неподнослив !

Леко ако читаш знај дека кога ќе те видам ќе те газам! Мобимак, и вас мајката у пичка лоповска да ви изнаебам со рекламиве!

Се согласувам ептен го тупат. Демек финтава е во разговорот да спомни дека 1 ден./мин. било и можеле да зборуваат долго. Лажги со опашки. Прочитај ги долу ситните букви ќе видиш дали е 1 ден./мин.

Се согласувам ептен го тупат. Демек финтава е во разговорот да спомни дека 1 ден./мин. било и можеле да зборуваат долго. Лажги со опашки. Прочитај ги долу ситните букви ќе видиш дали е 1 ден./мин.
Одамна ваква тупаџиска реклама немам видено како оваа со Леко...човекон изгледа не е ни Охриѓанец,мада не е ни важно,гази по нерви тоа чудо некое.:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Во следната епизода на рекламата со Леко, слободно можат да го удават во езерото, не ни треба ни пикник, ни ништо, више пукнавме...

Ма да му заврне на пикникот и да се расцепи од грмење, ужас од реклама :tapp:

А не знам дали сте знаеле ама кога некој бизнисмен ќе банкротира тоа е зашто не користел поефтин прашок:tapp:

Таа со една марка за коли.
Ако тргнеш по патот ..... (не ми текнува натаму)
Шо е штосот со рекламата, ќе ми ја објасни некој?

Онаа со голиот пиштол...ахаха заштититете ги вашите лични податоци...буууу

По башибозук реклама нема...а да исто и онаа со "олеснување" на стопанството каде истото е претставено како воздушен балон и актерите фрлаат вреќички(олеснуваат) наместо загреат малце па да летнат:vozbud:

Таа со една марка за коли.
Ако тргнеш по патот ..... (не ми текнува натаму)
Шо е штосот со рекламата, ќе ми ја објасни некој?
Seat Exeo (старото Audi A4) го прави секое возење сензационално :helou:

Aко еднаш трнеш од Итака... од киклопите и гневот на Посејдон не плаши се....

Нешто како споредба на колата со Одисеј и неговото патување. Каде и да тргнеш, ќе се вратиш дома безбедно.

Во последно време сите реклами се забегани... Посебно онаа со „Во охридот ме викаат Леко“ :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom