Најглупа реклама?

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
Фриком фемили :tapp:...
-Дојди во 5?
-Кај да дојдам во 5 сега е 5 и 15?
-Не дојди во туристичка аценција 5
...па добро п***а ли му м....биваше ли ова да се пушти,дали некој гледа и слуша...па имате ли вие маркетинг на работа???? :tapp:
...а да и таа новата со сокот кајшто пробуваат копиљаци,а еден со бркови им е најглавен фраер :tapp:

Celta na reklamata e da se stvori prepoznatlivnost na brend kaj korisnicite. Bez ogled kolky nie mislime deka reklamite se glipi, sepak mi se cini deka ovie dve gorenavedeni reklami sosema dobro si za zavrsuvile rabotata. Onoj koj se reklamira voostp ne go ineresira dali reklamata nekoj ja smatra za glupa ili ne!. Vazno my e da izgradi prepoznatlivost na brendot.

Ajde sega malce da se navratime nazad. Ja pamti nekoj ovaa recenica: "MMMM kako da jadam goooolemo cokolado so lesnici"..

Најлоши реклами : Хедис, Кафе браво пијам (ама овој вториов дел ) и сите сите сите реклами на тв Орбис... :tapp:

Најдобри : Брррррррррр на кока кола :) и би ги вметнал и грците, ем топ реклами ем топ пичици, свака им част најозбилно :smir:

Celta na reklamata e da se stvori prepoznatlivnost na brend kaj korisnicite. Bez ogled kolky nie mislime deka reklamite se glipi, sepak mi se cini deka ovie dve gorenavedeni reklami sosema dobro si za zavrsuvile rabotata. Onoj koj se reklamira voostp ne go ineresira dali reklamata nekoj ja smatra za glupa ili ne!. Vazno my e da izgradi prepoznatlivost na brendot.

Ajde sega malce da se navratime nazad. Ja pamti nekoj ovaa recenica: "MMMM kako da jadam goooolemo cokolado so lesnici"..
Да но некој тоа треба да го слуша или гледа тоа...а ако е глупа рекламата вртиш радио или ТВ канал :toe: горе доле се знае кои се добри а кои не реклами...прочитај поназад во 80% од случаите тие се рекламите :helou:

Да но некој тоа треба да го слуша или гледа тоа...а ако е глупа рекламата вртиш радио или ТВ канал :toe: горе доле се знае кои се добри а кои не реклами...прочитај поназад во 80% од случаите тие се рекламите :helou:

Колкав дел од времето кое го поминуваш со некој медиум (радио или ТВ) ти лично имаш контрола врз тоа што гледаш/слушаш.
Да кажеме, одиш низ град, по кафиќи, или незнам каде на друго место каде што си изложен на некој од овие медиуми и сакал/нејќел мораш да го слушаш тоа што излегува од звучник.
Од друга страна, кај нас телевизиите вртат реклами на :30, а во ударен термин на :15. Значи воопшто не е тешко онаа рекламата за Фриком да се стај на 4 национални телевизии во :15 и да ти, со намера да не ја чуеш рекламата, истата всушност ја чуеш/видиш 4 пати.

Верувај ми, колку и да звучи глупо, има цела филозофија

кога ја видов рекламата на фриком фемили си реков дека поглупо нешто никој неможе да смисли, ама затоа после се појави нешто што ги руши сите рекорди на глупавост и што треба да влезе во Гинис а тоа е рекламата за umbrela сокови :tapp::tapp::tapp::uvo::uvo::uvo::uvo:

Во последно време многу глупи реклами на ТВ што немаат врска со производот, или се стварно толку глупи или јас не ги разбирам.

Mлекарена:tapp:се чудев на кој му има текнато ваква фамозна идеја, поглупа е и од монотонине реклами на ТВ Морис

де дајте некој клип ако имате од амбрела џусот

Се сеќаваш ли кога велеше дека девојчињата имаат болви? :vozbud::vozbud::vozbud::uvo:

Рекламата за Frikom, многу е глупа и досадна бидејќи ја пуштаат на секои 5 минути. Frikoom familyyyy и животот ќе ти се промениии.... :ija::violent1:

ОД поновите на онај велија за улошки снаа поглупо нешто здравје а памтам една доста глупа од пред мош 10 години за оглсник м нешто со пуцаљка у позадина беше .:salut::salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom