Најглупа реклама?

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
Оние со Хеди`с и оние со Стратус. Неинвентивноста на Велија покажана во светло. (Влошките снаа, тампоните јат`рва). Душу дале за тежок ремет.

најдебилна онаа на Здравје Радово со Лила и Орце и малото дебилче кога изиграваат хепи фемили

најдебилна онаа на Здравје Радово со Лила и Орце и малото дебилче кога изиграваат хепи фемили

Не не дефинитивно најдебилна реклама е онаа на орбит со заби коа мие од бришачи од кола дефинитивно најдебилна -_-

Сите реклами од “ХЕДИС“ се глупи, смотани, без смислени, идиотски и не заслужуваат да се прикажуваат. Баш поради овие реклами А1 не ја следам толку. Инаку и сите други што претходно ги наведовте се глупи :)
ПС. Ме нервираат и оние реклами што ги даваат на локални телевизии, за мебел, некои хотели, сендвичари итн итн.:tapp:

Најглупа реклама без конкуренција ми беше Рама маргарин. Фала Богу што веќе не ја даваат....

најјаката реклама и најјакиот слоган на сите времиња... :pos::pos::pos::pos:

Рекламата за Дација .....Сопствениците на Дација добиваат повеќе....По скапана раклама и не може да биде
Не заебавај... како можеш да кажеш за ова лоша дека е...

Најдобар слоган и кампања во последно време, и тоа посебни реклами за различни типови на медиуми...

Според мене еден од најдобрите слогани последно време...

Сопствениците на Дачија се навикнати да добиваат повеќе...

и бтњ добро ми стои...ок бе мене поубаво ми стои :baeh:
ова стварно е дебилна реклама и слоган :tapp:

:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Оваа ќе ја замени Рама дефинитивно.

Не знам зашо ни јас, ама секогаш кога ќе ја видам ми иде да ги запалам сите камери на продукцијата што ја правела рекламата. :nerv: И да го џитнам телевизорот низ тераса. :nerv:

Ебате скопски дијалект :pos::pos::pos::pos::pos:.

A ovaa za sladoledite so reklamirat nekojasi nagradna igra sega ja vrtat mislam deka bese za frikom, abe na psiha mava taa pesnata i toj glasot uffff:nerv:
E za inaet ne jadam takvi!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom