Фан Клуб: Хофенхајм

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ke padnat za 3-4 kola i tie ke se kako Lazio eve go pocnuva da paga i guba :toe:
Човек шо ти е тебе бе:kesa::kesa:
Лацио е друго Хофенхајм е друго
Кај Лацио поединци играат а кај Хофенхајм се игра тимска игра и за џабе не даваат по минимум 3 гола секоја утакмица а најдобри играчи му се младите големи таленти Ибсевич,Демба Ба,Еду...
Форца Хофенхајм!!!:zver:

Човек шо ти е тебе бе:kesa::kesa:
Лацио е друго Хофенхајм е друго
Кај Лацио поединци играат а кај Хофенхајм се игра тимска игра и за џабе не даваат по минимум 3 гола секоја утакмица а најдобри играчи му се младите големи таленти Ибсевич,Демба Ба,Еду...
Форца Хофенхајм!!!:zver:
Неможе второлигаш да ги издржи сите натпревари од прва класа, сега ке се приближат горе и Баерн Минхен,Шалке,Штудгард,Дортмунд па не е лесно да ги тепаш тие, шо сеа ги тепаа на Хамбург и ?

Неможе второлигаш да ги издржи сите натпревари од прва класа, сега ке се приближат горе и Баерн Минхен,Шалке,Штудгард,Дортмунд па не е лесно да ги тепаш тие, шо сеа ги тепаа на Хамбург и ?
Sa. 16.08.2008 15:30 Uhr FC Energie Cottbus –1899 Hoffenheim 0:3

Sa. 23.08.2008 15:30 Uhr 1899 Hoffenheim – Borussia Mönchengladbach 1:0
Sa. 30.08.2008 15:30 Uhr Bayer 04 Leverkusen – 1899 Hoffenheim 5:2
Sa. 13.09.2008 15:30 Uhr 1899 Hoffenheim –VfB Stuttgart 0:0
So. 21.09.2008 17:00 Uhr 1899 Hoffenheim –Borussia Dortmund 4:1
Sa. 27.09.2008 15:30 Uhr Werder Bremen –1899 Hoffenheim 5:4
Sa. 04.10.2008 15:30 Uhr 1899 Hoffenheim –Eintracht Frankfurt 2:1
Sa. 18.10.2008 15:30 Uhr Hannover 96 –1899 Hoffenheim 2:5
So. 26.10.2008 17:00 Uhr 1899 Hoffenheim –Hamburger SV 3:0

Само шо загубиа од Леверкузен и тоа головите му ги дадоа на брзина од кај 80-та до 90-та 3 гола му дадоа :toe:

ништо не ти кажувам лошо за нив, ама ти викам дека ке паднат за 4-5 кола, се убаво имат голови дават имат игра дават голови победуват ама ке неможат сите 38 кола да ги издржат вака.

Браво за Хофенхајм после 9 кола второлигаш да биде прв во голема лига како Бундес лигата тоа е мн големо достигнување :helou::smir:

Официјално лого:

logofi3.gif

Оо0о0 Дури и официјален Веб сајт имаат зверчињава http://www.tsg-hoffenheim.de/

ништо не ти кажувам лошо за нив, ама ти викам дека ке паднат за 4-5 кола, се убаво имат голови дават имат игра дават голови победуват ама ке неможат сите 38 кола да ги издржат вака.

А што ги прави различни на пример Манчестер ( зимам како пример ) со Хофенхајм за да неможе да издржи цела сезона ?

Истата споредба ја правите и со Хул, демек ќе им опадне формата и нема веќе да тепат. Или само големите тимови знаат да тепат преку цела сезона?

Браво за дечките , закон се . Јас лично многу ја мразам таа селска лига и баш ми е ќејф шо се појави една екипа како Хоф. да им држит лекции по модерен футбал на “Гигантите“ . Ама глатко си победија денес,Хамбургер го прими со чувство :pusk:...

Хофенхајм Шампион !!!!! :olee:

јас мислам редно време беше да изгубат. да не знае некој со кој играат следно коло? али со кој и да игааат милам дека ке изгубат:toe:

јас мислам редно време беше да изгубат. да не знае некој со кој играат следно коло? али со кој и да игааат милам дека ке изгубат:toe:
Следно коло играат со Бохум, а јас сум сигурен дека и нив ќе ги тепаат. Со Хамбургер очекував дека ќе има 3+, ама дека ќе победаат итоа со 3:0 , неможев да верувам на тоа што го гледав.

ja gi nemam gledano

Moze nekoj da mi kaze dali imaat dobar tim ili se u jaka forma?

ни еднас не ги дале на тв да вдиме каков тим имаат,а неверувам ни ова коло да ги даваат на тв со бохум:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom