delboy
кршач на огледала
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 1.358
- Поени од реакции
- 24
Мислиш работава ти личи на она: “СКОКАЈ ЛАМБЕ“!
Ne ,nego mu lici na skokaj patriotu za drzavata ako ti dade rabotno mesto :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш работава ти личи на она: “СКОКАЈ ЛАМБЕ“!
denesen spic
``Простете, патриотчиња! Бранко ГЕРОСКИ
Вчера многу ве налутив, мили мои патриотчиња, та морам да ви се извинам. Сакав само да ви докажам дека во денешно време, кога светот е глобален и меѓузависен, бојкотот е шутрачка работа. За жал, многубројните јавувања и лавината од навредливи веб-коментари потврдува дека вие одбивате да се соочите со реалноста.
Арно, не мора да ми верувате мене. Учете од примерот на оној познат новинар, кој се смета за идеолошки гуру на вашата омилена партија, а за кого нашата најгледана телевизија тврди дека ја пробил блокадата и летувал во Грција.
Јас, се разбира, не верувам во ваквата гнасна шпекулација и сигурен сум дека таа нема да ви ги помати патриотските чувства. За умот, не гарантирам.``
ovoj veke pizdi cim pocna da se presmetuva so javnost preku sopstveniot vesnik...da se plukne po nego e zadovolstvo i pred se antistres terapija ))))))
Дај бе нека се најде некој нека му искрши неколку коски на овој па малку да престане со јадење гомна.denesen spic
``Простете, патриотчиња! Бранко ГЕРОСКИ
Вчера многу ве налутив, мили мои патриотчиња, та морам да ви се извинам. Сакав само да ви докажам дека во денешно време, кога светот е глобален и меѓузависен, бојкотот е шутрачка работа. За жал, многубројните јавувања и лавината од навредливи веб-коментари потврдува дека вие одбивате да се соочите со реалноста.
Арно, не мора да ми верувате мене. Учете од примерот на оној познат новинар, кој се смета за идеолошки гуру на вашата омилена партија, а за кого нашата најгледана телевизија тврди дека ја пробил блокадата и летувал во Грција.
Јас, се разбира, не верувам во ваквата гнасна шпекулација и сигурен сум дека таа нема да ви ги помати патриотските чувства. За умот, не гарантирам.``
Зошто муабети?
Само целосен бојкот на Шпиц би имал ефект.
Нив им одговара кога дискутираме за нив, т.е за нивните бљувотини од текстови. Од тоа се ранат. Макар и муабетот бил вреѓање.
Дај да не им го даваме тоа задоволство. Ниту да им даваме место каде што би можеле да продолжат да шират анти-македонска атмосфера.
Пак ќе речам, бојкотирајте го Шпиц, и секој весник во кој идиотиве пишуваат. Само така ќе сфатат дека се непожелни.