Фан Клуб: Хул Сити

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Толку им беа силите на овие :pos: Ај, важно си обезбедија опстанок, им чуе за другото :pipi:

Незнам зашто се толку против успесите на Hull? Мене самата помисла за некој послаб клуб да биде меѓу првите на табела ме тера да гледам фудбал уште повеќе зашто се враќа надешта дека не е се во парите. Не ја гледам поентата сеа сите да се радувате на ова...

Зашо викате толку им беше играа со Челзи и изгубија 3-0 не играа со Болтон:tapp:

site vikate deka nemaat sili.pa fala bogu od chelsea gubat imaat izgubeno i barcelona i mancester i liverpul.a ne pak hull:Dinace sega i od mancester AKO izgubat sho e mn verojatno ke imaat dobra pozicija na tabelata i ne e nishto tragedija da se izgubi od najdobrite timovi vo ligata sho vredat 100pati poveke od niv.a mislam deka hull ke bbide 10to mesto nekade t.e na sredina od tabelata vo tie mesta kade lani zavrshi totham

site vikate deka nemaat sili.pa fala bogu od chelsea gubat imaat izgubeno i barcelona i mancester i liverpul.a ne pak hull:Dinace sega i od mancester AKO izgubat sho e mn verojatno ke imaat dobra pozicija na tabelata i ne e nishto tragedija da se izgubi od najdobrite timovi vo ligata sho vredat 100pati poveke od niv.a mislam deka hull ke bbide 10to mesto nekade t.e na sredina od tabelata vo tie mesta kade lani zavrshi totham

Јас мислам дека ке има излез у европа Поточно УЕФА купот:vozbud:

Да да убаво ке ги освежи Гејнајтед :tv:
Ќе се освежат Хул кога ќе си заминат од Манчестер со петарда во нивната мрежа.
PS:Какво е чуството да се игра во Уефа куп?:pos2::pos2::pos2:

Кајзер и манутд. Не провоцирајте, а особено ти Кајзер пошто кај да отидеш само провоцираш.

Ќе се освежат Хул кога ќе си заминат од Манчестер со петарда во нивната мрежа.
PS:Какво е чуството да се игра во Уефа куп?:pos2::pos2::pos2:
:back::back:

Мислам дека Хул ќе бидат прегазени од Манчестер :toe:

Јако е:pipi::pipi:

А какво е чуството е да ти го пернат три пати и тоа сув?:vozbud::vozbud::vozbud:
Последен оф топик тука од мене:
а како е чуството руни да ви го перне у 92 мин и манчестер да продолжи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom