Фан Клуб: Хул Сити

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јако е:pipi::pipi:

А какво е чуството е да ти го пернат три пати и тоа сув?:vozbud::vozbud::vozbud:

Знајш ти Манчестер на тој двомеч со кој играше во одбрана.Централни одбранбени беа Хајнц и Браун.Видич и Фердинанд беа во аут тогаш.Исто како Милан да играа со Фавали и Дигао како централни па прај сега разлика.

Последен оф топик тука од мене:
а како е чуството руни да ви го перне у 92 мин и манчестер да продолжи?

Хелз,таа година не продолжи Манчестер.Аку беше голот во 92 мин.

Он:Денес Хул според мене ќе бидат добро прегазени,ама ништо не се знае во фудбалот...посебно со Хул.Сепак очекувам квалитетен натпревар.

Еден поздрав од

D.Cousin
23'

до сите фанови на Ман Утд , а посебно до Чомбе.

А какво е чувството да се има 7 титули во ЛШ наспроти 5 (мислам ако не се и помалце:pos2:) на Манчестер Гејнајтед

Не са слаби Хул:smir: супер играја:wink: се надевам дека во второто полувреме ќе влезат малце похрабро и поагресивно :pipi:

Не сакам да навлегувам у никакви проблеми али да ви признаам добри сте знаете кога да тргнете (тежок фан сум на манчестер) судиите не ни се криви си имавме ние шанси не искористивме ..вие си искористивте ..честито штета испаѓате од првата петорка али се надеам наскоро кје бидете у првата четворка (заедно со манутд:D:D)..

Абе уште еден зш не дадоја :jaj: инаку свака им част супер изиграја покажаја зошто се толку горе на тебелата :smir:

Браво за Хул :zver:ови се нема што да се каже ама овие Гејнајтед среќници

Браво за прехрабрата игра на Хал против Манчестер Јунајтед:zver:

Он:Денес Хул според мене ќе бидат добро прегазени,ама ништо не се знае во фудбалот...посебно со Хул.Сепак очекувам квалитетен натпревар.
Добро си знаев со кој си имавме работа.Одлично се покажаа.

Браво за Хул :zver:ови се нема што да се каже ама овие Гејнајтед среќници

Каде имаше Манчестер среќа кажи??? Хал од 3 шанси за гол,постигна 3 гола.Манчестер да постигнеше гол во шансите на Роналдо,Руни,Бербатов,Тевез...и после среќа имале.Аман не биди смешен.

Еден поздрав од

D.Cousin
23'

до сите фанови на Ман Утд , а посебно до Чомбе.

кај си сега думан....
и поз од сите фанови на јунајтед до тебе

Едно големо браво за играта и на ОТ одамна некој не дал 3 гола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom