Што ве нервира кај спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Се нервирам кога не пазат што зборат и кога ме третираат и се опуштаат така како што се опуштаат со другарите.:nenene:

Ако е ку*ва зошто е, ако не е зошто не е.. :pos:
Се зезам..
Можда малку тоа што се бавни и често каснат, што лошо се одразува врз мојата фобија од чекање :nesvest:

Мажи, драги мажи!

Единственото нешто што ми пречи кај вас е вашето двојно лице. Зошто ли потребата пред светот да имате едно, најчесто мачоистичко-шовинистичко, а пред нас друго, кротко лице? :back:

Глупата навика, т.н. `ркање по улица.

Me nervira koga ljubovta ja sfakjaat zdravo za gotovo-mislat ako si gi zasakal gotovo nema bricenje nema doteruvanje nema posebno trudenje
Me nervira shto nekad se pravat heroi a nemaat hrabrost da kazat edna prostoproshirena recenica vo lice
Koga sami sebe se podcenuvaat da se vrtat i ligavat po drolji samo zashto toa izgleda cool pred drugarite (a po realno ubavi devojki i jas se vrtam)
Shto nekogash nemaat opshta kultura
Shto koga se pijani se akaat od zemja deka si definitivno zenata na negoviot zivot
i za kraj me nervira shto i pokraj se gi sakam:smir:

Глупата навика, т.н. `ркање по улица.

Ова и плус навиката да свиркаат со кола кога поминуваат покрај девојка и ѕверењето исто од кола вртејќи се наназад додека возат.

Нивната опседнатост со слабеење...флертување па и во друштво,друго не ми текнува штознам можеби и доцнење зашто многу мрзам некој да чекам 100 саати да излакира еден нокт :tapp:

Што несмеат да ја погазат нивната гордост никогаш,речникот кој го употребуваат,нивното понашање кон понежниот пол,претераната шеговитост,правењето важен пред другарите како и дигањето на акциите пред сите останати,инатот,кога мораш да им влечеш со клешта од уста зборови и се индиректни,претерано се фалат дури и за дела кои не се знае дали ги направиле затоа што немаат доказ за истите.Толку засега,ако ми текне уште нешто ке пишам.

Ме нервира тоа што премногу драматизираат. Ме нервира што сите доедна мислат дека се дебели.
to ti e sosema gresno mislenje jas cel zivot smetam deka sum slaba i da imam uste eden istoto ke go vikam.....a ina4e mrazam koga masko kasni,mrazam nepotrebna ljubomora..mislam vo sekoja vrska e potrebno malku da e i edniot i drugiot ljubomoren ama koga ke zastanes so skolski na ulica i toj te prasuva se imas muvano so ovaj? :vozbud::vozbud::vozbud: mislam hallooo ne gi muvame site maski so gi poznavame ne sme site kako vas....

Понекогаш се чудам на потребата да глумат глупи кога се паметни, или глумење невини кога се курви.
Ама само се чудам, инаку не ме нервираат.:)

Глупоста, комплексите... незрелоста. И згора уште кога се замислуваат којзнае што.
Од тоа пати и цел свет, од незрели луѓе што се сметаат за многу зрели.

Eve primer mene u globala me pizdi kaj devojkite so mislat deka u vrska mashkite treba da papucarat [ Da gi zimaat od doma sekogash,da gi isprakaat do doma sekogash,kupi ova,kupi ona,izlezi so mene ostaj drustvoto mozes pokasno so niv] I sto ne razbiraat deka nekad poveke maskoto saka da sedi so drustvo nego so nea i pravat sceni.I so se mnooogu po ljubomorni od mashkite.

[kaj MAL del od maskite me pizdi so se papucari poso iskreno ja sum za dogovor,ako mozam mozam ako ne niso,nekogash ona do kaj mene,nekogash ja dokaj nea..]

OK.Taka e:pipi: samo ima drug problem sto i vie ste veke takvi.
Znaci mi vika "sto prais? pa zaso sedis doma? pa zaso kaj drugarka ti ?pa da se vidime; da te ispratam...nemora seto toa da bide preterano".

E sega tuka ima drug moment, ako go nema ova dali ke ni fali ova i ugoduvanje molenje?:wink:

Mene ne. Postuvam sve sto se pravi da bide umereno. A ne posesivno i ljubomoro.:toe:

:jaj:Pa od iskustvo sto lazat;
sto nekoi od niv se bavni vo spremanje i kasnat;
sto se ljubomorni;
sto so edna prosta recenica ne kazue sto saka tuku gubam vreme na citanje megu redovi zasto on ... imal EGO koe ne mu davalo tuku taka da priznae deka mu e tesko, deka neso mu preci ili slicno;:uvo:
sto ako ne si dobra vo krevet (ili ako na zboris za seks) te smetaat za prosta, neiziveana, glupa...a ko si dobra e togas so K*RVA;
sto on doma e sekad "UBAV I PAMETEN NA MAJKA" i odi ti posle dokazi mu deka neso zgresil ili ne e vo pravo...:toe:;
sto se stanati beter od zenite, sedat i ozboruvaat;:vozbud:
sto ako se nacuka ili sekoj den ako e pijan misli deka toa go pravi maz, greska svatil-TOA GO PRAVI ALKOHOLICAR I IMPOTENTEN:tapp:

Znaci vakvi se samo nekolku od maskiot pol, ostatokot si gi obozavam...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom