Што ве нервира кај спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Љубомора..ужасно се нервирам при самава помисла да имам некој до мене кој е премногу љубоморен!:tapp:

ме нервира шо дури и сто пати да и кажеш дека супер изгледа и дека е спремна, дека нема ништо што и фали или стрчи таа пак ќе се погледа во огледало уште некои 5 минути! што значи тоа, оти не ми верува??? и ме нервира што некои девојки секој пат и за секаде се дотеруваат, дури и да и кажеш дека една тренерка е доволно.

Ненадејните изливи на хистерија.:lut:

пмс-за подетални информации обрати се кај мац)) :)

иначе се нервирм кога се срамат да зборат за секс пред женските...знаете и ние жените го праиме тоа,мислиме на тоа енд со он....нема да не убие ако кажете нешто на глас

се нервирам што не покажуваат чувства кога треба,што ќутат кога треба да се збори и чекаат да се прелие чашата за да кажат што всушност им лежи на душа

шо се праат “еј пер,брат,да ти ибам онаа пичкана онде......“ а кога се девојка им на само се мирни ко мачиња...значи не е пожелно фурање пред другарите,знаеме дека сте главна фаца,јебо,фраерче,мафијаш...затоа ве сакаме...

не ме нервираат многу,баш ги сакам:smir:

Лигавење, размазеност во преголеми дози, тешка љубомора, НЕискреност, ме нервира што има девојки кој неможат да сврзат 2-3 збора, а камоли реченица, туку само прават некој гестови или крици, и највеќе преголемиот број на ново ’’ напумпани скопски ЛЕТНИ фуфици ’’’ :pos2::helou:

Што се опседнати со тоа колку се добри во кревет и со нивниот дик сајз.
Ти си палиш опуштено цигарче после чинот а он одма: Кажи ама добра партија а?:vozbud:Чекај да земам здив човече, ќе ти го напумпам егото покасно. :icon_lol:

Ме нервира и што не се доволно добри анализатори и што на некои од нив и за некои работи треба да им нацрташ за да укопчаат. Научете ни го начинот на размислување веќе еднаш, аман. :icon_lol:

Иначе не ме нервираат, си ги обожавкам. :back:

Ме нервират ефтини шмизли, дрољи и слични суштества кои се прават дека се знаат а кога ке се изгаснат светлата никаде ги нема, ме нервираат оние безвезални ситуации - ама дечко ми сакаше вака .... ама не тој не сакаше така ... ама зш така правиш нели требаше тоа вака ... бла бла бла. Ма дај бидете веке еднаш природни правте се што сакате како што сакте а не како што на дечко ви му било убо, ме нервира таа не опуштеност, таа опседнатост со тоа колку и дали се убави па левата ми е помала од десната па дебела ли сум па сестра ми носи 95 а помала е од мене :tapp: мислам морате ли да се споредувате со другите едноставно бидете такви какви што сте и ние ке ве сакаме уште повеке.

Ме нервира тоа што премногу драматизираат. Ме нервира што сите доедна мислат дека се дебели.

Ме нервира неискреноста и лажењето. Се друго до некаде е прифатливо.

се замараат со многу глупави работи , иначе сум тој што нервира ;)

шо не ззнае да каже директно шо чувстува, или пак тоа шо сака да го каже диркетно да си го каже, се мора да им се чита меѓу редови...

Ако незнаеш да читаш меѓу редови, читај меѓу нозе.........

Што ме нервира ?

Што секогаш глумат нешто повеќе од што се.

-Кога ми се обраќа од високо само ради фактот што е машко,а јас женско и нормално што на крај секогаш ќе испадне дека јас сум "хистеричната" а тој "паметниот"...
-Кога ме лаже и ми ја скрива вистината...не ме интересираат причините, ме нервира кога ме лаже особено поради фактот што знам дека лаже иако некогаш се праам на триипол...
-Кога не ми се јавува или не ми одговара на повици...
-Кога излегува со други женски без мене(ова не ми се десило ама за секој случај да кажам :pos2:)

Ај достасе...

Лажење, љубомора во поголема мера(болна), фалење и изигравање фраер!

Koga ke mi reci nesto a ne go ispolni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom