Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Na https://luxdecantsmk.com/
Dodadov aktiven popust od 15% koj ke trae 10 dena na CELA niche kolekcija, voedno I fantasticni noviteti od tipot na,

Chanel - Coromandel

Chanel - Allure Sensuelle

Amouage - Overture

Amouage - Ashore

Parfums De Marley - Delina

House of Oud - Almond Harmony

kodot za popoust e N15 se vnesuva vo kosnica

Kako I sekogas stojam na rasploaganje za soveti, prasanja, ili parfemski muabeti bez nikakva obvrska da se kupi bilo sto, mozete da me kontaktirate na brojot koj e naveden na stranata, Viber, ili preku pm, pozdrav.

Здраво дечки и девојки. Имам неколку новитети за престојната сезона и достапни за деканти од 10/20/30мл.

За целосна понуда на деканти од 100% оригинални парфеми повелете на линкот: https://ddekant.com/index.php/shop/?orderby=date

Сите деканти се припремаат непосредно пред испорака, во високо квалитетни стаклени шишиња во алуминиумска опаковка од 10/20/30мл, со цел да вашиот декант биде заштитен од светлина и надворешни влијанија. Повеќе инфо нa www.instagram.com/ddekant.extravagance.

Имајте убав ден,
Димитар

Имам сменето многу парфеми, многу. Едни од подобрите според мене се, Boss scent, Mont Blanc LEGEND, Lacoste essential. И можам да кажам дека според мене Sauvage dior е најдоброто нешто што постои, дефинитивно без дилеми ;)

Имам сменето многу парфеми, многу. Едни од подобрите според мене се, Boss scent, Mont Blanc LEGEND, Lacoste essential. И можам да кажам дека според мене Sauvage dior е најдоброто нешто што постои, дефинитивно без дилеми ;)

Bez dilemi broj 1 :pos: :pos:

Overused е.Неуникатен.

како и да е, сакам да кажам многу добар мирис има, некако како посебен од останатите. Незнам ти кое мислење го имаш, и што препорачуваш да пробам (купам)

како и да е, сакам да кажам многу добар мирис има, некако како посебен од останатите. Незнам ти кое мислење го имаш, и што препорачуваш да пробам (купам)

Воопшто не е посебен

Нема маж на планетава што се нема барем еднаш намирисано со Саваж. Поарно купи Бондаж. :D
Последно овие два ги купив и ми се допаѓаат.

Булгарито ненормално трае кога ќе се напарфемишем.

Предложете некој оргинал машки парфем, ама да не е со некој јак мирис.

Нема маж на планетава што се нема барем еднаш намирисано со Саваж. Поарно купи Бондаж. :D
Последно овие два ги купив и ми се допаѓаат.

Булгарито ненормално трае кога ќе се напарфемишем.
A SpiceBomb Extreme kako e? Se mislam megju nego i TF Ombre Leather za zimava

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom