Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Премногу гледаш Final Destination...уште на крај да пишеше : You cannot cheat death...:ija:Anonimen напиша:abe ja mislam deka dezavu e slucka koja si ja sonuval i sea ti e poznata
no dezavuto e i ponekogas korisno
kako na primer jas sum sanjal deka ke me vikne edna zena od drugata strana na ulicata da me prasa neso i ja da pominam me zgazi neso i se razbudiv
posle se setav so drugar mi i mi se vide ulicata poznata i mu rekov sea edna zena ke me vikne za da me prasa neso a on mi rece OPA NOSTRADAMUS SI
ja mu vikam neznam i op zenata me vikna drugarmi uplaseno me pogledna
a zenata mi rece dojdi malce ama ja bev itar i i rekov dojtete vie me boli nogata i ona op pominuvanje ulica i slap kola ja mavna (gore na vodno)
i braka taka vi vikam i poise da obrnuvate vnimanie na dezavuto
Филм за на Холивуд.:je:Anonimen напиша:abe ja mislam deka dezavu e slucka koja si ja sonuval i sea ti e poznata
no dezavuto e i ponekogas korisno
kako na primer jas sum sanjal deka ke me vikne edna zena od drugata strana na ulicata da me prasa neso i ja da pominam me zgazi neso i se razbudiv
posle se setav so drugar mi i mi se vide ulicata poznata i mu rekov sea edna zena ke me vikne za da me prasa neso a on mi rece OPA NOSTRADAMUS SI
ja mu vikam neznam i op zenata me vikna drugarmi uplaseno me pogledna
a zenata mi rece dojdi malce ama ja bev itar i i rekov dojtete vie me boli nogata i ona op pominuvanje ulica i slap kola ja mavna (gore na vodno)
i braka taka vi vikam i poise da obrnuvate vnimanie na dezavuto
pcjodamaster напиша:mi se desilo mnogu pati da se sluci nesto i da pomislam deka sum go videl ova nekade ili pak deka go pravam po vtori pat