Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Некој/а да има за Словенија, Љубљана за од Септември да бара цимер? Или пак некој/а што ќе оди па да си побараме сами чарето.. ? :)

Барам цимерки за наредната година.
Информации во приватна порака или на 078 75 16 42

Ај да си пробам среќата. Цимер, цимерка.. било што :) Вселив од 1 мај или 1 јуни: 100 евра за кирија + ~50 за сметки. Станот е во Карпош 2 и е супер опремен :) п.с. има посебни спални соби. :)

Не може од септември или сега ти треба цимер? :cautious:

Ние сме две девојчиња, бараме уште едно или две за седење во стан од септември. Стан немаме најдено, ама ќe треба да почниме да бараме за брзо. Како приоритети во барањето ни се греењето да е со струја (печка, греалици, панелно), цената до кај 200 евра максимум ако сме 3, а ако сме 4 можи до 250 евра, и да биди во Карпош 1/2 кај Симпо или хотел Карпош. Заинтересираните нека ми пишат порака, па ќе зборниме, ќе се договориме.. :)

мене можда ќе ми треба цимер за во Штип од септември... имам нешто некои добри станчиња најдено, али на некој пак ако му фали цимер нека пиши....

Бараме цимер/цимерка.. ние сме 3ца( 2 женски и едно машко).. стан веќе имаме. Ако има заинтересиран некој нека пиши :)

Barame eden ili dvajca Cimeri/cimerki za stan vo Aerodrom .
Stanot e vo zgrada so lift i so parno (se plaka dodeka trae grejnata sezona), opremen so nova bela tehnika, internet, kablovska.
Ima tri spalni sobi, kupatilo, dnevna i pomala kujna.
cenata e 3400den od osoba plus smetki deleni podednakvo.
Vseliv od 01.07.2013

Tel. 078 207 334

Итно барам цимер/ка ...детали во пп

baram cimerka, stanot e najden, cena i lokacija mn povolna, za poveke informacii pisete poraka

Бараме стан на почетокот од Аеродром максимум до Лесковачка Вили кај што е бидејќи подалеку не ни одговара. Четворица студенти сме и ни треба добро среден стан (значи не луксузно опремен туку добро среден и чист, да не биде со стар и преискористен мебел) со две спални (секако се подразбира со два кревета) и до кај 250-60 евра. Доколку некој има овде што издава или знае некој што издават таков стан нека ме исконтактира во порака. Вселување од 1 септември.
Фала однапред ;)

Барам цимерка за од септември, станот е најден, во центар, кирија 50е и сметки околу 1500ден. пишете во пораки

барам цимер, пишете да се договориме во инбоџ

Дечки како одат становите во штип?
Мене ми треба близу медицински, 2 цимерки сме.
Месечно по колку треба?
Anybody?

Здраво,
Јас ќе одам на ПМФ така да барам цимери/ки заинтересирани за станови некаде Аеродром, К.В. или Центар ... важно е да не е многу далеку од ПМФ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom