Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Оглас за барање цимери/ки

Ajde makedonski studenti, idni cmeri i cimerki naogajte se ovde :-)
Potocno, ja otvoriv ovaa tema pordi toa sto na mene mi trebaat cimerki za na fax vo prilep. Sega ke sum prva godina, i posto nikoj od mojot grad (strumica) ne odi da studira u prilep, navistina mi e tesko da najdam cimerki.
Pa, momicki (devojki) ako vi treba cimerka, ili vi nedostiga whatever, pisete mi na sanja_slabolee@hotmail.com

Pozdravvvvvvv:helou:

Ajde makedonski studenti, idni cmeri i cimerki naogajte se ovde :-)
Potocno, ja otvoriv ovaa tema pordi toa sto na mene mi trebaat cimerki za na fax vo prilep. Sega ke sum prva godina, i posto nikoj od mojot grad (strumica) ne odi da studira u prilep, navistina mi e tesko da najdam cimerki.
Pa, momicki (devojki) ako vi treba cimerka, ili vi nedostiga whatever, pisete mi na sanja_slabolee@hotmail.com

Pozdravvvvvvv:helou:

Цимер не сакаш?

Ќе да имаше некаде ваква тема.... Ај пишете па ако ја најдам ќе напраам спојка.

хехе не не , не сакам цимер :-P ми треба исклучиво ЦИМЕРКА :-) sorry

Baram cimerka za vo prilep. ako ima nekoja zainteresirana neka pise ovde pa potoa nie dopolnitelno ke si se dogovorime ;) pusa

Барам цимерка

zdravo
mi treba cimerka za vo bitola od mesec septemvri,itno e
koj e zainteresiran neka pise,pa ke kontaktirame

se baraat trojca cimeri(zadolzitelno edno zensko,drugite ne e bitno)za bitola od mesec septemvri

Му треба на некого цимер близу ФОН во Скопје?

Има некоја запишана на рускиот колеџ а бара цимерка?
На една моја другарка и требаат 1-2 цимерки стан веќе има најдено до Веро кај новиот дел по 2500 ден ќе плаќа

Стан блиску до кјуби зградата(кај корчагин), за двајца.
100 евра со платени сметки, интернет, кабловска и клима.
Внатре е убаво уреден, се на свое место, има перална.
Една посебна соба, дневна, кујна и веце.
Строго женски.
Инаку цимерки бара zafrknata од форумов, така да ако има некој заинтересиран нека ми пише пп за да ви дадам нејзин број.
А така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom