Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Epa luge posto i jas od septemvri prodolzuvam vonredno vo Stip, ve molam kazete mi kako e tamu izremeteni li se kako ekonomski vo Skopje ?? Pozz

Се бараат 2 цимерки за во Скопје, од месец Септември, станот е најден и се наоѓа близу автобуска станица, поточно во населбата Мичурин.
П.С. Да нема забуни не е за мене, за другарка е:smir:... поздрав и однапред благодарам.

Здраво!

Па не би било лошо да се читнеме дополнително...
Мсн: cyber_princess@live.com
Поздрав! :smir:

Барам асолни:wink: цимерки за во Скопје, од 15.09.
Поздравче! :smir:

:helou:Може да ми дадеш нивни бројчиња...:smir:

Baram cimerki za vo Skopje, ja sum za na Praven so znaci i tie da se ili za na Praven, Filozofski, Filoloski, Ekonomski...

Барам двајца цимери/ки (makes no difference) за во стан спроти автобуската, значи Мичурин.
Да бидат непушачи е многу важно и да не замараат одвише.
За друго, ПП.

Stan kaj pedagoska vo skopje, moze 3ca ili 4ca a moze i pomalce normalno:). Namesten. kontakt na lp

Се бара цимерка за во Скопје, од 15 септември
Станот е на Рузвелтова, двособен.
Контакт по пп. :smir:

Се бара трет и последен цимер на кој би му одговарал стан околу железничка/аеродром, посериозен студент да е, да има осет за хигиена, да не е народњак, да не е член на некоја забегана секта..... ако има некој заинтересиран нека пише ПП. Поздрав:smir:

ПС - Инфо за оние кои не се од СК и не ги знаат населбите. Од Аеродром до медицина,филолошки,филозофски,правен,економски,ПМФ имате едно 15/20 минути пешачење...така да Аеродром е вашата права локација!

zdravo...i mene mi treba cimerka za vo stip..od strumica sum i sum zapisena na ekonomski fax..pa ako se uste si vo potraga po cimerka odgovori mi ke ti dadam adresa ke se zapozname podobro

p.s my name is Marija:D
pozz

ii zaboraviv ima najdeno stan....blisko do centarot vo stip...pa tie sto se zainteresirane neka pisuvaat po brzo...

baram 1-2 cimeri za sedenje vo stan vo avtokomanda skopje,koj e zainteresiran neka prate privatna poraka, najkasno do sreda

Некој да бара цимерка за у автокоманда???

dan4e_art91

(ето скајп)

иначе, на шумарски сум ентериер и мебел...прва

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom