Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Друштвена и уредна девојка, барам цимерки/стан во Автокоманда.

За повеќе информации, пишете во ПП.

Значи, да не изгледа манијачки ова е на име на девојка ми оти она не е регистрирана. :)

„Се бара цимерка за потрага за стан во Автокоманда, 2-3 цимерки, 50-60е + сметки. Пишете во ПП ако има некоја заинтересирано, па ќе ви дадам број да се слушнете.
ИТНО !!! “

Тоа е тоа.

цимери ? станот е во зградите пред Веро, наспроти кафана кај Злате ?

Бараме цимер за одма, станот е до Влада, со 4 соби (90м2) во одлична состојба. Кирија е 80 eur + сметки (греење е или парно или струја, чекаме да одлучи Регулаторна :) Па ако има некој заинтересиран, нека пише пп.

Апдејт:

„Се бара цимерка за во стан во Автокоманда.
Соби: 2 со по еден кревет + кујна + купатило
70 евра по лице

За повеќе инфо: Мила - 078 221 034 “

Двајца цимери бараат стан со цимери ... Местоположба: Аеродром, околината на Центар, Стара рампа Кисела Вода ....

Барам цимерка за во стан на Ленинова. Станот е прилично голем и добро уреден,има две спални, дневна, кујна, балкон голем и веце нормално :icon_lol:. Моментално сме три девојчоња па ни фали уште една (која ќе биде со мене во соба) :). Киријата е 250 евра, па по човек би дошло 63 евра на месец, што за тој стан на таа локација е прилично добра цена.

Барам цимерка за во стан на Ленинова. Станот е прилично голем и добро уреден,има две спални, дневна, кујна, балкон голем и веце нормално :icon_lol:. Моментално сме три девојчоња па ни фали уште една (која ќе биде со мене во соба) :). Киријата е 250 евра, па по човек би дошло 63 евра на месец, што за тој стан на таа локација е прилично добра цена.
ako seushte nemash najdeno cimerka pishi mi vo pp podetalno jas baram cimerki a i lokacijata e super :)

Кому му треба цимер нека ми пише, имам во план да се селам на 15ти септември, 90% е сигурна работата. Ми одговара Кисела Вода, Центар, Капиштец, и се шо е во близина на центар. тел. бр 070 599 185, за неколку дена ќе имам најсигурни информации.

и за во студентски се бара цимерки нема што ке ти се падне ? :vozbud::icon_lol:

Зошто да не бе? Од кај знајш што ќе ти се падне. И ја прва година седев со цимер што го најдов тука на форумов.

Бараме цимер/и/ки. Факултети: финки, електро, градежен, машински, технолошки. Стан уште немаме :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom