Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Што мислите за дечкиве?

QkzANj831079-02.jpg

Досега имаат две песни „Не верувам во тебе“ и „Ме мислиш ли“ со која на Ѕвездена ноќ освоија прво место од публика и беше прогласена за летен хит.

Им претстојат настапи на Охрид фест и Мак фест, а до крајот на годината треба да издадат деби албум.

xVnaui883095-02.jpg

Уште една копија на Бон Џови? :)

Ги немам гледано по телевизии, незнам како се однесуваат, дали тропаат глупости по интервјуа, дали се препотентни... Но, ми се свиѓа како звучат. До овој момент песнава само на радио ја имав слушано, дури сеа гледам дека имало и спот за неа.

Гледам дека Јован им ја праел песната најверојатно. Се додека се држат на дистанца од него (не дај боже да се појават во иста песна) - мислам дека им претстои солидна иднина.

И секако, спотот:

Копија на типот од Морал што е копија на Бон Џови.

Имам нагони на дефецирање од нив.

Не ми се свиѓа тоа што се copy-paste наместо да се претстават во некое свое оригинално светло...

Едниот го имитира Слеш другиов го имитира Бон Џови... :tapp:

Али ај ќе почекаме да видиме дали ќе ги биде... :)

Ми се допаѓа песната Не верувам во тебе. Засега се добри

кога ќе застане зад тебе некој кој е уходан во тој бизнис нормално дека ќе ти тргне...
шо и да викате за џеј џеј (:pos::pos::pos:), добро му оди...:helou:

Настрана тоа што имам интересни мисли за Стефан,музиката уопште не ми е по ќејф,не сакам лигави бендови/срцекршачи/и ако смеам да позајмам израз-клитовлажначи,на фестивалот се знае зошто земаа награда и се тотален копи-пејст.
Се на се,не ми се свиѓа музиката.

Голема работа ако земале награда, и мене тато може да ми купи за роденден:pipi:
Моето мислење според песната што ја слушнав е исто како на Desire. Не се по мој вкус. Ај баш да видам што ќе биде во иднина со нив

Mногу ми се некако „на мама и тато„ пеачите. Пуна капа кеш продукции, никнаа од земја и станаа ташак ипол. Џеј џеј продукција, лигавење со тони фен брат му на џеј џеј и Елвир Пекинезиќ...со еден збор ТАПАНАРИЈА

Ја ги слушам.. Дечките се супер.. Стефан вокалот(шатираниот), а Мартин е црниот.. А за коментарите ваши дека се копии на Влатче од Морал, тоа нема врска.. Другари се со Влатче...

Ко што гледате сликава е стара, за роденденот на влатче уште кога имаше долга коса... И двајцата имаат исти коси.. Значи не го копираат. Иначе сега за сега имаат 2 песни.. "Не верувам во тебе"(која има и спот) и "Ме мислиш ли" со која земаа 2 место на "Радиски Фестивал"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom