- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.061
Епа ако Стефан не го копира Влатче тогаш и Стефан и Влатче заедно го копираат Бон Џови...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ако Стефан не го копира Влатче тогаш и Стефан и Влатче заедно го копираат Бон Џови...
Што сте се фатиле со бон џови?
Гледате у стилот на облекување или музиката што ја праат за ви најдам други споредби со други бендови? Едноставно и Влатко и Next Time се носат во стилот на 80s и праат такви песни.. А 80s е широк поим...
т.е Влатко од пред некоја година не се носи така.. Се ишиша и сум почнал да приметувам дека на секој настап е со сако..
Гледам целосно...ко појава.
Ако гледаме конкретно по музика мене не ми се свиѓа таква музика наменета претежно за филмање на женскиот пол и хистерично вриштење проследени со некоја солза бидејќи ете нели (да претпоставиме) Next Time или Влатче прошле покрај нив.
Што сте се фатиле со бон џови?
Гледате у стилот на облекување или музиката што ја праат за ви најдам други споредби со други бендови? Едноставно и Влатко и Next Time се носат во стилот на 80s и праат такви песни.. А 80s е широк поим...
т.е Влатко од пред некоја година не се носи така.. Се ишиша и сум почнал да приметувам дека на секој настап е со сако..
Па тоа е финтата со Јован Јованов, не го сфаќам што толку почнал да "вложува" во некои наши бендови (ова е добро, дека порано ни ова го немало). Ама пак кога ќе се слушне Јован некако не ми конта на добро. Знам, односно тврдам дека кога настапуваа универзална мислам тие Елвир, Јован и незнам уште кој друг бендот во позадина на плејбек настапуваше, кај е квалитетот на бендот ако настапуваат така само. Безвезе значи вложува.И што е проблемот со тоа? Па не е и баш поентата на бендовите цел живот да го поминат по тезги и гаражи. Мене ми се свиѓа песната. Тоа што позираат - позираат затоа што мораат. Ако не позираат, кој ќе ги знае? За широка музичка маса се овие, не се само за „хард-кор“ бендерите како тебе
Само Јован Јованов некако ми ја прави одбивна приказната... Али ќе видиме. Може ќе учи од свои грешки овој пат![]()
И што е проблемот со тоа? Па не е и баш поентата на бендовите цел живот да го поминат по тезги и гаражи. Мене ми се свиѓа песната. Тоа што позираат - позираат затоа што мораат. Ако не позираат, кој ќе ги знае? За широка музичка маса се овие, не се само за „хард-кор“ бендерите како тебе
Само Јован Јованов некако ми ја прави одбивна приказната... Али ќе видиме. Може ќе учи од свои грешки овој пат![]()
Next Time изјавија дека прво ќе прават мека музика за да почне народот да ги прифаќа, па после ќе почнат со нешто потешко..