Таблети за слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Мислите дека има едно 90 бејбигрлови на форумов :):):)

Не сум користел не ни планирам слаб сум и онака,освен од физички активности и мачни диети не сум видел никој да ослабе од ништо друго

нит сум користела нит планирам да ги користам
се слабее со физичка активност а со апчиља ништо пош тие килограми ќе ти се вратат одма само што ќе престанеш да ги пиеш апчињата

Користи ама истовремено и вежба у теретана и возеше точок, и да, скина на килажа ама шом прекина со активност прекина и со ни, не ми отвараа ногу апетит, јадеше само салати и варена храна, пржено и леб никако...... сеа сум ок, ама ако сеа ногу јадеш, мора прво еден месец да си се стаеш на диета, да го намалеш тај апетит

Стрина ми и братучед ми пијат од пред неколку години(и нонстоп ги мењаваат), ама џабе, не им помага...

Добро, ај да ја насочиме темата малку.

- Верувате во ефектот на таблетите за слабеење? Сте се соочиле со личен пример? Би пробале доколку имате потреба?

Па мајка ми има користено и имам пробано неколку и јас, не зашто имам потреба туку да видам како е :)
Таблетите беа на Божен козметик и се на природна база ништо нема лошо во нивниот состав, но немаше посебно резултати. Навистина го забрзуваа метаболизмот и секојдневно си го посетуваш вц-то :) и може да се користат значи според мене за одржување на килограмите и ако некој сака да си го забрза метаболизмот затоа што воопшто не се штетни.
Али за да се ослабне како што е рекламата на овие таблети мислам нема теоретски шанси :)

323.jpg

Koristese majkami, no jas ne zabelezav promeni, iako se falese deka ima rezultati, apetitot i bil namelen bla,bla,bla...-Sepak oslabe nekolku kg ama neznam dali od tabletite ili od zeleniot 4aj so go piese:pos2::pos2::pos2:
Ako ne vnimavas so jades se ti e dzabe:uvo:(nema slabeenje):helou:

Таквите таблети се претежно глупости. Има едни Каротин се викаат и се нешто за побрзо претворање на амино киселините или слично и ефектот е да се намали салото, ама финтата е што пак треба да пазиш на исхраната и да трчаш, а не само да лежиш и да ослабиш од апчињата.
Но кога веќе трчаш и пазиш на исхраната што ќе ти се апчињата, така да според мене тоа е губење време.

Јас лично сметам дека немаат баш ефект.
Работат на плацебо ефекти, и сл... така да... јок бурда, ништо не добиваш од тоа... само потенок џеб

Имам користено таблети за слабеење и веќе никога. Па такви проблеми ми излегоа па тоа ауу страшно. Сите беа на природна база, многу внимателно ги одбирав, некои се пиеја пред јадење некои после, додека медот што го пиев заменуваше оброк. Имав константни напади, т.е. повраќање и прочистување на желудник што не е баш убаво искуство за некој кој има 19 години. Ми се вртеше, слабеев полека ама станав слабокрвна, анемична, неможев да функционирам како што треба. Општо кажано тоа е.
Се слабее ама веќе никогаш нема да земам таблета за слабеење, ова се само некои работи што ми се случија. Не верувам во тоа, се слабее но после месец дена се враќаат килограмите, и те тераат на зависност што е многу лошо.

Сакате да ослабете? Па не јадете мајкему.... Тоа е решението, и внесување на течности во организмот. Немојте да ме сватите буквално, да не јадете, туку треба постепено да се намалува внесување на храна во организмот.Пр, од сабајле јадете 1 лебче со маргарин, а можете да испиете и чаша јогурт. Преку денот слободно јадете кога ке ви се пријаде, но се во умерени количини, и последниот оброк да биде околу 18.00 часот. Потоа можете да јадете само овошје до наредниот ден. (ако неможете да издржите јадете и во 21.00 но тоа со тек на време ке се навикните и нема да ви биде потребно).

Не се потребни никакви апчиња, едноставно е, се што е одповеќе организмот го наталожува во вид на салце (како сакате наречете го). Ако не внесувате одповеќе, ке нема што да се наталожи.

Инаку во контескт на темава познавам 5-6 случаи каде што активно се земаа турбо шланг апчиња за слабеење (по 180) без ефект. Незнам зошто си ги дадоа парите џабе, демек ке ослабиме а ке јадеме по тон и двеста.

Таблетите за слабеење не чинат. Ги пиеше една моја братучетка. Во моментото кога престана да ги пие и се вратија килограмите и немаше никаков ефект.

Поучена од тоа нити сум посакала да пијам ниту пак паѓам во искушение за да купам таблети за слабеење.

Едно време земав и јас да пробам, сакав некои 5 кг да намалам. Место тоа добив јаки болки во стомакот после првата недела од употреба. Од тогаш наваму немам земено, а и не планирам. Е сега, имам примери од близина каде што помогнале и каде што немало никакви резултати. Според тоа се зависи од организмот, дали ги прифаќа, како тие делуваат на него и тн..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom