Таблети за слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене, таблети за слабеење зимаат луѓе без карактер и мрза луѓе.
Се може природно, со јака војла, посветеност на решавање на проблемот-намалување на килажата.
Огромно влијание е храната, доколку се јаде во големи колични и стероиди нека пукаат у вени, пак сало ќе биде,
другарче со мене што оди во теретана, со јадење 3-4 пати во ден, во мали количини и вежбање ослабе од 111 кила на 80, природно без никакви додатоци и "хемии"..

ја имав 130 кг во рок на 3 месеци ослабев 50 кг со зимање таблети нон-стоп трчање и тертана сварно сум задоволен апчињата се 2150 денари без рецепти во зегин (y)

Кого лажеш ?
Ако си ослабел 50 кг за 3 месеци сега ќе :
а) Беше леш , мртов. Чак ни зомби, чисто мртов.
б) Лежеше на болнички кревет со трансфузија
Како и да е , не е можно да ослабеш 50 килограми за толку краток период без да умреш/сериозно оштетиш здравје.
Апчиња не би препорачал на никој - скоро сите се штетни. Подобро е да си земете протеини и да почнете теретана/трчања отколку да земете апчиња и да си убивате потребни ткива. И да ослабете без вежбање ќе бидете виснати а кога веќе ќе вежбате подобро е повеќе вода и протеини отколку такви глупости.

Тие се ефикасни, но таква промена на телесната тежина за толку краток период не
е корисен за здравјето и може да има појава на стрии, и последици на здравјето, со промена
на исхраната и спортување фитнес, најдобро е трчање за слабеење, исто и пливањето
и сл. Тоа е здрав начин на слабеење и живот, ако некој е со зголемена телесна тежина нека
нема комплекси од тоа и нека оди да спортува било што, и нека небиде мрза па
со апчиња да слабее.
Со спортот ќе се чуствувате поубаво ќе бидете поздрави, односно ќе имате подобар квалитет на важиот живот, и ќе изгледате поубаво.
Со таблети за слабеење може само да си го убиете здравјето за цел живот, поради мрза
и одбивност кон спортот.

јас неам потреба од такви работи;) и онака сум си слабичка(y)

Кого лажеш ?
Ако си ослабел 50 кг за 3 месеци сега ќе :
а) Беше леш , мртов. Чак ни зомби, чисто мртов.
б) Лежеше на болнички кревет со трансфузија
Како и да е , не е можно да ослабеш 50 килограми за толку краток период без да умреш/сериозно оштетиш здравје.
Апчиња не би препорачал на никој - скоро сите се штетни. Подобро е да си земете протеини и да почнете теретана/трчања отколку да земете апчиња и да си убивате потребни ткива. И да ослабете без вежбање ќе бидете виснати а кога веќе ќе вежбате подобро е повеќе вода и протеини отколку такви глупости.

Читај шо напишал : Нон-стоп трчање и теретана ... па после од апцињата шо се 2150 ден , ослабнал ... yeah ...

Само СлимЛајн. Јас за еден месец 9 кг ослабев, а воопшто не трчав, и не внимавав многу на исхраната. И сега пак ќе ги земам, барем уште 5 кг да намалам.

Праев муабет со некои луѓе в теретана, ослабеле со таблети амино киселини, ама ако се земаат мора и да се вежба иначе немаат ефект.
Знае некој нешто повеќе околу ова? Штетни, нештетни, како влијаат врз телото...?

Само СлимЛајн. Јас за еден месец 9 кг ослабев, а воопшто не трчав, и не внимавав многу на исхраната. И сега пак ќе ги земам, барем уште 5 кг да намалам.
Откако ќе престанеш да ги користиш, пиши тука пак после некои два месеца;)

Праев муабет со некои луѓе в теретана, ослабеле со таблети амино киселини, ама ако се земаат мора и да се вежба иначе немаат ефект.
Знае некој нешто повеќе околу ова? Штетни, нештетни, како влијаат врз телото...?
:D
Види они ослабнеле бидејќи трошеле повеќе одколку ставала калории во организмот. Амино се зема кога се работи на дефиниција на телото, за да се одржи мускулната маса. Амино киселините скоро и да немаат енергетска вредност.
Она што е важно, се слабее со вежбањето и прилагодената исхрана, а но од амино киселините.

Jas licno ne veruvam vo tableti za slabeenje zatoa sto sum probala mnogu i iskreno nitu edni ne funkcionirale. Slim LIne isto gi koristev, oslabnav i koga gi prekinav ne samo sto si gi vrativ kilata, tuku i uste poveke se zdebeliv. Edinstven proizvod sto ima rezultati i pri toa ne go oshtetuva zdravjeto, tuku bas naprotiv i go podobruva e Herbalife shejkot. Jas go koristam sega, prezadovolna sum, odlicno se cuvstvuvam, imam polno energija, krvnata slika mi e odlicna i mozam da jadam sto sakam. Edna moja prijatelka isto taka koristeshe i imase nevideni rezultati. Toplo go preporacuvam na site sto sakaat da oslabnat na zdrav i lesen nacin

Тоналин има ефекти но мора и диета.

Брат ми се здебели над 100 па две години го кутнав на 90 кг и сега 83..сега пак се гои:pos2::pos2: Лапачка сезона е:)

--- надополнето ---

Знаеш зошто ги користат хемииве??

Бидејќи така диктираат факинг медиумите+јавни фаци и модни списанија кои си земаат за право да кажат што е убаво а што не....

--- надополнето ---

Пивски квасец е добар избор.
Ај малце објасни ми за тоналинов..сега го купив 90 капсули 980 ден :)

Ај малце објасни ми за тоналинов..сега го купив 90 капсули 980 ден :)
Тоналин содржи CLA (Conjugated linoleic acid) и е суплемент на исхрана+вежбање.
Помага за имање на повеќе енергија при исхрана со низок внес на јаглехидрати.
Ако не пазиш што јадеш и не вебаш активно - џабе парите.

Тоналин содржи CLA (Conjugated linoleic acid) и е суплемент на исхрана+вежбање.
Помага за имање на повеќе енергија при исхрана со низок внес на јаглехидрати.
Ако не пазиш што јадеш и не вебаш активно - џабе парите.
Значи за џабе се...максимум калории внесувам до 1000 дневно...и многу пешачам..тоа се смета?

Значи за џабе се...максимум калории внесувам до 1000 дневно...и многу пешачам..тоа се смета?
Ако внесуваш 1000 калории дневно ќе имаш 30,30 кила ако ти се правилно распоредени.
Пресметај си внес на калории со саканата килажа * 33, покрај тоа има разлика од калории до калории, најмногу треба да внимаваш на јаглехидратите бидејќи тие се задолжени за дебелеењето , не мастите.

И пешачењето се смета за вежба, ама би ти препорачал да почнеш да правиш бар некој вежби по дома ако те мрзи да шеташ по фитнес центри и глупости.
А ако сакаш нешто што поефективно ќе ти изгори масти и даде енергија - земи си L-Carnitine кој не само што не е штетен-туку е здрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom