Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или никој не отиде или тапа ви било....никакви импресии некој да напише од качувањево....
Имресии......Прашај го pain_killer мислам редовен е на вакви настани?
Зошто? Таа година кога бев беше многу лошо времето и цел пат го поминав во магла и барајќи маркации низ маглата
Ниту природа видов тогаш ништо...
Сонце пријатно ти ја гали кожата не доволно силно за да изгориш, нормално треба да бидеш претпазлив, ветерче фино малце ладничко таман, идеално време за секакви спортски активности!
Амбасадори на различно држави, стари луѓе, дебели жени, мали деца, еден носеше едногодишно дете во вреќа на грбот цел пат, секоја чест, викам луѓе како на концерт 
Исто така имаше и 3 кучиња од кои 2 видов на врвот.Кога сум кај луѓето послабо странци отколку што очекував, многу скопјани вриеше... автобуски комбиња може имаше 500 скопјани и повеќе... пријатно ме изненади што имаше многу албанци дојдени организирано со планинарски клубови што не било многу честа појава на други планинарења, други националности.. автобус срби, комбе бугари, полјаци, турци, американци, чеси, интернационалци - збореа англиски нз од која државаАмбасадори на различно држави, стари луѓе, дебели жени, мали деца, еден носеше едногодишно дете во вреќа на грбот цел пат, секоја чест, викам луѓе како на концерт
![]()

Исто така имаше и 3 кучиња од кои 2 видов на врвот.![]()
Даа бе, едно мало кафено и едно големо бело што се качија горе!
Добра статистика 
Оваа година, како што кажа некој член погоре времето беше абе бомбонаСонце пријатно ти ја гали кожата не доволно силно за да изгориш, нормално треба да бидеш претпазлив, ветерче фино малце ладничко таман, идеално време за секакви спортски активности!