Провокативна гардероба

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Девојка што знае да ја носи облеката и да нема толкави гради и(или) облини може да изгледа милион пати поубаво од таа на сликата. А таа што незнае да ја носи може да има тело ко Жизел а пак да изглеа катастрофа.Се е релативно:wink:

Ako bi nosela mojata zenska vakvi ke bide...mmmmmmmmmmm.....neznam.Ke bide extra.

Не знам што толку мана и најдоа некои на девојката. Според мене изгледа супер и како што рече Рагаца - нема грам сало ни целулит... А женско треба да има облини, а не ко метла со чворови...

По се изгледа дека вие (жените) сте љубоморни на другите затегнати и sexy цури. Па така наоѓате оправдување дека они се вакви, такви ......Нели?

Ако малце поубаво прочитате ќе видите дека не најдовме маана на ДЕВОЈКАТА туку на нејзината облека:icon_eek:Ама сеа кој чита кој не....
А за љубоморни..:pos: никад не сум била несигурна во својот изглед и никад нема ни да бидам така да...:wink:

Dani^^^ напиша:
Девојка што знае да ја носи облеката и да нема толкави гради и(или) облини може да изгледа милион пати поубаво од таа на сликата. А таа што незнае да ја носи може да има тело ко Жизел а пак да изглеа катастрофа.Се е релативно:wink:

Ова што е? (болдираното)

Типката е толку јебозовна што можам да се кладам да излезеш со неа, сите по неа ќе се вртат а не по тебе. И парталите супер и стојат и знае да ги носи. ”И се оцртава” - па штоако...

ПС Имам такви гаќи и маж ми збеснува кога ќе ме види во нив...

:ne: Не не, не се лажам јас така лесно...

123 напиша:
Ова што е? (болдираното)

Типката е толку јебозовна што можам да се кладам да излезеш со неа, сите по неа ќе се вртат а не по тебе. И парталите супер и стојат и знае да ги носи. ”И се оцртава” - па штоако...

ПС Имам такви гаќи и маж ми збеснува кога ќе ме види во нив...
Па ќе се вртат де нормално кога и се гледа целата.....:icon_eek: Ти имаш такви ГАЌИ-нормално тоа и е се ГАЌИ за у кревет со маж ти а не за цел град нели...?:icon_roll
За болдираното-праев споредба а не реков дека е лоша типката туку кажував дека е релативно на кого како му стои некое парче облека.
А тоа дали ќе се вртат по мене или по неа :pos:Пошто не се ни знаеме, неам намера да коментирам особено што коментарот беше безнадежен обид да ми докажеш нешто :pos:Поздрав:wink:

Сакав да докажам а и докажав дека си љубоморна...
Извини ама за ова не морам да те познавам...

123 напиша:
Сакав да докажам а и докажав дека си љубоморна...
Извини ама за ова не морам да те познавам...

Dobro-me fati ljubomorna sum...Frojdu moj :cuc::cuc: Aj..nejse:pos::pos::pos:

Добро, забегавте од темата АЛОО!
Ако имате да си кажете нешто што е надвор од темата, продолжете по пп...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom