Фан Клуб: Панaтинаикос

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе, нема ваљда фашизам да пропагираме....Ај само за македонски клубови сеа ќе збориме и како полжави ќе се затвориме и нема да не интересираат оние кои клубови кои доаѓаат од земји што ни нанеле зло.....ГЛУПОСТИ !!!!!

Нема бришење...Ќе дојде Евролига, ќе се збори за клубот,навијачите итн.....

Moре аман бре даа уште ли стое ваа темата дај мааните и клуч бришетеа шо сакате прајте и само да не се пише на неа за цигански клуб немаме намера да дискутираме. GREECE IS MACEDONIA. ONE LOVE ONE PASION MACEDONIA.

Не само таа тема, треба и темите и за Ѕвезда и за Партизан да се бришат.

Koga ke ima za grcki forum , tema FAN KLUB RABOTNICKI ili VARDAR ili bilo koi makedonski tim , ke im se izvinam na site navivaci na Pederinaikos

Moре шо ви е вас бре даа уште ли стое ваа циганска тема бришете таму ајде ќе расправеме дали треба дали нетреба да стое нема што цигански клуб да расправаме БРИШЕТЕ ЈА ТЕМА ОДМА ШТО Е ВОА СРАМОТА ЕБАТЕ ПАТРИОТИЗМОТ.

А зошто сеуште пишувате на оваа тема, едноставно игнорирајте ја и сама ќе си замине на дното кај заборавените теми, каде што и припаѓа нели :)
Признавам дека и мене ми боде во око имево циганско ама што да се прави, додека има фанови на овој клуб темата ќе стои, само мислењата ќе бидат избришани како офтопици, така да мој најдобронамерен совет е да се бојкотира темава, кога веќе нема основа за нејзино бришење, што друго да се прави...

Ваква тема не смее да се помисли да постои бе, со кој памет вака бе!!!
Мислиш грциве отвориле на нивен форум Фан клуб Вардар или Пелистер???
Најди таков форум и 100% те оставаат сите на мира.

Па секако дека нема бе...НИЕ НЕ ПОСТОИМЕ ЗА НИВ! ! ! па уште и фан клуб за нас.:nenene:

Го подржувам Братот за тоа со маркиците. Имај малце свест!

Ај не го политизирајте спортот ако ве итересира кошарката повелете дискутирајте..Панатанаикос е кошaркарски клуб како и секој друг во кој играт врвни играчи од повеќе земји...ако ви се "кака" за политика имате подфорум за тоа..

До кога бе само ние ќе се понашаме како најголеми педерчиња и лижигзови и ќе живееме во илузија дека во спортските клубови не се меша политика?Па Југославија почна да се распаѓа после фудбалски натпревари, а овие цигани секоја утакмица не вреѓаат и вадат натписи со Macedonia is Greece и слично.Мене оваа тема ме провоцира и ме навредува, исто како што Албанците на форумов ги вреѓа изразот албанец и веднаш се бунат.

Ич кур не ме заболе на кој куртон му биле омилени Панатенаикос и нивните педерски играчи, темава заслужува клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom