Фан Клуб: Панaтинаикос

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ти наверудваш лично бе ....Смрдлак,татко ти ке ја чисти салата?Што се замислуваш бе ти п****о центарче Штерјо да не е татко на тебе па шо толко се занесуваш,или па Грујо ?:pos2::pos2:

Аман бре абе воа не го очекуваше одтебе јас леле абе ти грк да не си да му едбам стопанката ами како може да навиваш за цигански тим и омилен играч да ти биде циган Столе веруј ми да си ми син ќе те откажам преку весник озбилно ти викам.Абе што го мешаш Грујо те гледам нон стоп ти некој комуниста да не си на мали години те побркала политиката уште мал да седниш дома со возрасен муабет да направиш салам оти на твои години ако нервираш за политика ка че порасниш си наебал ќе скрениш море.Арно ти кажаа нема врска ни грујо ниту бранко ни заев ни борис давидов и ред други Грците нас не сакаат да не смислат нас не нарекуваат горна Грција и ти викаш не мешаш интереси спорт ко бајаги било тоа оди види какви знамиња истакнуваат нивните навивачи за Македонија и што се не лафат за нас а ти си нашол нив да ги сакаш да навиваш за нив не си прав веруј ми.

ВМРО ВМРО ТИ СИ НАША СУДБИНА.:mist::ne_zboram:sakas_ust:costumed2

Аман бре абе воа не го очекуваше одтебе јас леле абе ти грк да не си да му едбам стопанката ами како може да навиваш за цигански тим и омилен играч да ти биде циган Столе веруј ми да си ми син ќе те откажам преку весник озбилно ти викам.Абе што го мешаш Грујо те гледам нон стоп ти некој комуниста да не си на мали години те побркала политиката уште мал да седниш дома со возрасен муабет да направиш салам оти на твои години ако нервираш за политика ка че порасниш си наебал ќе скрениш море.Арно ти кажаа нема врска ни грујо ниту бранко ни заев ни борис давидов и ред други Грците нас не сакаат да не смислат нас не нарекуваат горна Грција и ти викаш не мешаш интереси спорт ко бајаги било тоа оди види какви знамиња истакнуваат нивните навивачи за Македонија и што се не лафат за нас а ти си нашол нив да ги сакаш да навиваш за нив не си прав веруј ми.

Што сакате можете да мислите...И никој неможе да ми го промени тоа,да омилен играч ми е Диамантидис и не срамувам од тоа..Навивам за Панатинакос и не се срамувам од тоа...

Цел пост го оправдувам, мада ако Христов се осеќа дека грците му се поблиски тоа е негово право. Е сега тука има многу дебати ама тоа е друга тема. Значи од постов ова последново не ми се свиѓаше ич. Викаш цело време на страна политика ова-она, на крај ВМРО; ВМРО...

Ајде луге се извинувам за мојот пост,очигледно требаше да го задржам за мене...Јас сум фан на Панатинаикос и тоа нема да го променам,го сакам Диамантидис и тоа нема да го променам...И не дискутирајте повеке за мојот пост...Благодарам.

Ајде луге се извинувам за мојот пост,очигледно требаше да го задржам за мене...Јас сум фан на Панатинаикос и тоа нема да го променам,го сакам Диамантидис и тоа нема да го променам...И не дискутирајте повеке за мојот пост...Благодарам.

Oдиш на одмор во грција неможиш да промениш пошто го сакаш така или не е така.:baeh:

Oдиш на одмор во грција неможиш да промениш пошто го сакаш така или не е така.:baeh:
Каде ке одлучат моите родители таму ке одам на одмор,само сакам да е море...Ја сакам Македонија со цело срце...А во Грција одам заради морето..:tapp:

Каде ке одлучат моите родители таму ке одам на одмор,само сакам да е море...Ја сакам Македонија со цело срце...А во Грција одам заради морето..:tapp:

Имаш Црна Гора море имаш Италија море имаш Хрватска море имаш паи дури Бугарија еве ајде да ја кажам ама ајде отидовме оф топик инаку како ги мразам Грциве нека си ебат мамата не си свесен што ќе се десе со Паок у Кавадарци у БИБЛ има да горе салата и посебно јас како сум наред реквизити уште сега знамиња шалови мајци со карта нацртана до халкидики и пишува МАКЕДОНИЈА има да биде лудница.:salut:

Имаш Црна Гора море имаш Италија море имаш Хрватска море имаш паи дури Бугарија еве ајде да ја кажам ама ајде отидовме оф топик инаку како ги мразам Грциве нека си ебат мамата не си свесен што ќе се десе со Паок у Кавадарци у БИБЛ има да горе салата и посебно јас како сум наред реквизити уште сега знамиња шалови мајци со карта нацртана до халкидики и пишува МАКЕДОНИЈА има да биде лудница.:salut:
Абе не викам не и јас ги мразам,и јас ке дојдам во Кавадарци на таа утакмица и јас ке викам и пискам...Ама финтата е што јас сум фан на Панатинакос а вие тоа не можете да го сватете...Ајде поздрав и доста со тоа,се гледаме во Кавадарци:pos2:

Makedonija samo obedineta moze da bide jaka.Site sakame povisok standard povisoka plata,povisoka kultura so eden zbor EVROPA.Do tamu se macevme macevme i sega ima nekoj koj seto toa saka da ni go ukrade.Aleksandar uste pred iljadnici godini se borel za ovaa zemja i bil gord sto bil Makedonec.I sega nekoj za mig saka da ni go ukrade.E taka nema...
ZATOA SEKOJ VISTINSKI MAKEDONEC TREBA DA MRAZI SE STO E GRCKO I POVRZANO SO GRCIJA
P.S
Temata da se izbrise!!!

Тргни ги последните 2 маркици од потписот!
Ох бре боже ви реков вие не го свакате тоа што јас сум фан на Панатинакос...Јас општо ги мразам Грците,ама сум Фан На Панатинакос...Македонец сум и Македонец ке сум цел живот...

Јас општо ги мразам Грците,ама сум Фан На Панатинакос..

Ова е исто како да кажеш “мразам пиперки ама јадам ајвар“.
Сакам да ти кажам дека ова што го пишуваш нема логика, велиш мразиш грци ама омилен играч ти е Дијамантидис, мразиш грци а си фан на Панатинаикос :nesum:

Зошто едноставно не кажеш, ...“абе к*р ме боли за државава и за нејзината историја, не се замарам“... така никој нема да те замара, ама ти во моментов мразиш грци и навиваш за Панатинаикос, јас не те разбирам.

За да не се расправаме до утре, удрете и клуч на темава и така нема кој да пишува на неа. Маркус?

Аха џабе се расправаме јас си имам свое миселње и крај...

ама ти треба да го промениш тоа мисленје....ако се чуствиваш како македонец

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom