Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Па ти наверудваш лично бе ....Смрдлак,татко ти ке ја чисти салата?Што се замислуваш бе ти п****о центарче Штерјо да не е татко на тебе па шо толко се занесуваш,или па Грујо ?:pos2::pos2:
Аман бре абе воа не го очекуваше одтебе јас леле абе ти грк да не си да му едбам стопанката ами како може да навиваш за цигански тим и омилен играч да ти биде циган Столе веруј ми да си ми син ќе те откажам преку весник озбилно ти викам.Абе што го мешаш Грујо те гледам нон стоп ти некој комуниста да не си на мали години те побркала политиката уште мал да седниш дома со возрасен муабет да направиш салам оти на твои години ако нервираш за политика ка че порасниш си наебал ќе скрениш море.Арно ти кажаа нема врска ни грујо ниту бранко ни заев ни борис давидов и ред други Грците нас не сакаат да не смислат нас не нарекуваат горна Грција и ти викаш не мешаш интереси спорт ко бајаги било тоа оди види какви знамиња истакнуваат нивните навивачи за Македонија и што се не лафат за нас а ти си нашол нив да ги сакаш да навиваш за нив не си прав веруј ми.
ВМРО ВМРО ТИ СИ НАША СУДБИНА.:mist::ne_zboram:sakas_ust:costumed2