Фан Клуб: Панaтинаикос

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде сега вака.
Да се разбереме, и јас ги мразам грците, и јас ги мразам грчките екипи. Но, ако Христов е фан на Панатинаикос тоа е негова работа. Тогаш што да кажеме за оние што се фанови на Партизан, Црвена Звезда, Левски, ЦСКА Софија... според мене и тие се во исти кош со Панатинаикос и другите грчки лајна, и тие народи го имаат прогонувано и убивано македонскиот народ. Можам да пишувам уште многу но тоа би немало врска со темата туку би било политика и историја. Така да ако има фанови на Панатинаикос на форумов, нека си пишуваат тоа е нивна работа.

Така е VaZzilL клубовите си немаат врска со политиката:baeh:

Ајде сега вака.
Да се разбереме, и јас ги мразам грците, и јас ги мразам грчките екипи. Но, ако Христов е фан на Панатинаикос тоа е негова работа. Тогаш што да кажеме за оние што се фанови на Партизан, Црвена Звезда, Левски, ЦСКА Софија... според мене и тие се во исти кош со Панатинаикос и другите грчки лајна, и тие народи го имаат прогонувано и убивано македонскиот народ. Можам да пишувам уште многу но тоа би немало врска со темата туку би било политика и историја. Така да ако има фанови на Панатинаикос на форумов, нека си пишуваат тоа е нивна работа.
Конечно некој да свати.:tapp:

Така е VaZzilL клубовите си немаат врска со политиката:baeh:

Да бе си немаат врски со клубовите затоа од 100 во 100 натпревари во Грција се носат знамиња со натписи Macedonia is Greece така ?
И плус ако ја сака толку Македонија и ако ја мрази Грција,омилен Европски тим ке му биде Македонски и омилен играч ке му биде Тасевски на пример нема да му биде Диамантидис,К*романтидис и други.

Ајде сега вака.

Да бе си немаат врски со клубовите затоа од 100 во 100 натпревари во Грција се носат знамиња со натписи Macedonia is Greece така ?
И плус ако ја сака толку Македонија и ако ја мрази Грција,омилен Европски тим ке му биде Македонски и омилен играч ке му биде Тасевски на пример нема да му биде Диамантидис,К*романтидис и други.
Па омилени Македонски играчи ми се Влатко Илиевски и Диме Тасовски,европски ми е Диамантидис...

Па омилени Македонски играчи ми се Влатко Илиевски и Диме Тасовски,европски ми е Диамантидис...

Ок биди си ти не мислам да те натерам во нешто сам треба да го сватиш тоа,иначе неможе Тасовски да ти биде омилен Европски ?

ееееее зашо толку одате против христов .. шо има лошо оти е фан на панатинаикос ..политика да оставаме на страна

Не заслужува еден грчки тим да има посебен фан клуб на Македонски форум.

Така е ГаволРулз се согласувам со тебе бидејки не ни верувам дека на некој попознат грчки форум би дозволиле да се отвори Фан клуб на Македонски тим.

Воа е срамота бе, смешно и безобразно, не смее да има фан клуб за циганите!

ееееее зашо толку одате против христов .. шо има лошо оти е фан на панатинаикос ..политика да оставаме на страна

Ние ке остаиме ама и Дркојани не вика така читај тука сега уште го подржуваш ?

Е да ти го ебам и панатинаикос,сеа олимпијакос че бидат шампиони :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Moре аман бре даа уште ли стое ваа темата дај мааните и клуч бришетеа шо сакате прајте и само да не се пише на неа за цигански клуб немаме намера да дискутираме. GREECE IS MACEDONIA. ONE LOVE ONE PASION MACEDONIA.

ај нека се брише

Нека се брише ајде кажете на некој АДМИН...Модератор..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom