Quark
brr,brr...zbrc
- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 3.489
- Поени од реакции
- 156
Ama priznaj deka slikite dobivaat na stil koga si so cigara vraka slikanЕпа да ти се згади од нив да ги откажеш. :helou:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama priznaj deka slikite dobivaat na stil koga si so cigara vraka slikanЕпа да ти се згади од нив да ги откажеш. :helou:
Ми треба помош и совети за тоа као да се откажам од цигари... ако знаете нешо поише пишете. Или пак као некој ваш близок се откажал ?! Сум пробуел на 100 начини и не ми успева. Стално у друштво иам некој тежок пушач и тоа не ми дава да проужам ,,здраво,,:wink: Постнете некое клипче, слика, к**ци палци да ми се отвори глаата :wink: фала однапред .
Совети не помагаат, треба цврста војла, желба и да се има цврст став. Кога ќе се каже не пушам и нема пушење, треба да се има свое јас, ако кажеш уште еден цигар, уште денес или уште оваа кутија, ништо не постигнуваш.
Некои луѓе имаат таков нагон што не можат едноставно со никаква метода да се откажат. Едноставно цигарата им е како дрога и мораат да ја зимаат. Жално но вистинито.
Може и така, или притисни таб и замисли желба!(чиста вистина)![]()