Бричење еднаш неделно

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш до два пати неделно... Има периоди кога сакам да иам малце брадичка...Не за друго многу ме мрзи да се бричам гад дем ит

Леле многу мразам коа дечко ми има брадичка, макар и еден милиметар. Цела се исфрлам од тоа влакната. Бљак :(:cry:

А некад сФарно убаФо стои :pipi:

и тоа шо Фикаш.Иначе се бричам кога ќе ми текне.

еднаш на 3 до 6 дена, зависи како ќе ме фати расположение, ама повеќе од 7 дена неможам, почнува веќе ептен да смета.

Се бирчам еднаш неделно.Воопшто несакам коа сум ептен мазен на лицево,пошто не се чуствувам убаво.Осетлива ми е кожата после бричење и коа ќе ме фати некој за лице можно е да се исфрлам.А и не иде да имаш долга брада па да те чеша,или луѓево да си помислат ти умрел некој близок.Умерена брада до неколку mm мислам дека е таман.

Јас најискрено се бричам во просек по еднаш неделно(и убаво ми е така:baeh:), а ако има некоја посебна причина и по неколку пати(јбг мора да се средиш кога тогаш) сепак уште не сум до тој стадиум кога треба да се бричам секој ден

се бричам кога ке ми текне хехехе иначе на две недели се бричам (штедам хахахахха)

Не сум за темава, али ај да пишам.. 15 години иам, на 2 недели собирам мувлата хахах. :)

И ја ко овој над мене ама дури и поретко од две недели... ептееен ме мрзи...

пуштам брада само по линијата на долната вилица, друго све бричам на 3 дена (ако не сум расположен, на недела дена)

ne koristam bric i nema sansi da koristam (me nervira od koa ke se izbricam)
samo so masinkata koa mi tekne ja kratam do nekoj si milimetar i toa e toa:kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom