Бричење еднаш неделно

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Се бричам коа ми дојде. Највише ја имав пуштено летово, пред да идам на одмор се избричив се вратив брадосан, коа се вратив си ја шинав ногата и едвај се држев на нозе па така продужи тоа за уше едно 10 дена... Така да неам нешо правило еднаш неделно да се бричам... А избегнувам да се бричам пошо осетлива ми е кожата па коа се бричам се вцрвенувам, а и обавезно ако ме пољуби некоја со пудри и лајна тогаш сто посто до крај на вечерта некое чудовиште на образ ми расте.

оо сакам машки со што помала брада мразам кога ме бцка скоро полудувам од тоа

Секој ден...или преку еден ден

Еднаш неделно се бричам ама не дека сакам да ме сакаат со брадичка, едноставно многу мемрзи да се бричам!

па толку и јас еднаш неделно...некогаш ако ми се згреши ке се избричам два пати ама мн ретко:pipi:...а ко ке дојди времето за бричење...си ја карам мајката.....

Нема ништо посекси кај маж од брада, па дури и да е раскошна како на поп. Последниве месец-два губам нерви убедувајќи другари брада да пуштаат и сите мрчеа, а откако малку од малку се забрадосаа им тргна љубовен живот.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

јас се бричам ретко ама имам и ретка брада
густа ми е само кај мустаките ама нема шанси да ја пуштам таму зш ке личам на полусреден муџахедин (имам темен тен)
инаку не сум ич влакнест, изразити влакна имам само на подколениците
а на сите други места ја бричам(освен веѓите:vozbud:, нив ги чупка сестра ми)

Двапати до три неделно.

Сеа за сеа таман ми е еднаш неделно, со оглед на тоа дека уште не ми е формирана асално...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom