Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Ај додај ме на мсн filip5reski@hotmail.com да се договориме за да ми го даеш. :)

Иам и од Васка Илиева и од Никола Бадев ако сакаш. :)

Имам многу постери дома :>) по ѕидови во детската соба :>)

HIM_wall_3_1024.jpg

537IR7364753-02.jpg

Ѕидовите ми се се со постери покриени...коа беф помал сакав така цела соба да ми биде и си собирав и си ги изналепив и така....сеа ми е жал да ги извадам.....а нишо не ми значат, никој од тие таму не го слушам веке :)

Porano imav mnogu posteri doma no sega imam samo eden mega poster od Brintey.Ne me lici veke na 22 god da sobiram posteri :kesa:

Порано многу собирав постери,цела соба ми беше со постери ама веќе години немам постер на ѕидот.И нормално мислам,со оглед на годините:icon_lol:

eheeee na vremeto koga bev MLADA celi zidovi mi bea ispolepeni so posteri i toa od tie rebelde way , pa duri i od KLON filmo hahahaha znam Vreme davaa posteri od niv ...
ama sea Monsters Of Rock itn. i sekako od blink 182 ;)

Лепев постери по зидовите од Манчестер Јунајтед и стоеја се дур не паднаа.. :pos2:

Јас имам ненормално многу постери од Даниел Редклиф, го сакам човекот највеќе на цел свет! Само од него имам залепено во мојата соба. :love1: :icon_bigg

ooo порано во собава пошо ја делам со братми имаше многу постери,на тој северниот ѕид имаше од кошаркари,на јужниот од пејачи и некои супермега големи постери,на источниот имаше исто од пејачи нешо глупости и на западниот немаше пошо тука ни е тераса.Штета што тогаш бев уште мала и немав право да лепам мои постери зш тогаш ќе си лепев од Млади Бунтовници.:) Сега пак ич неаме постери пошо ја исфарбавме собава ,и затоа гледам да се одделам со братми пошо одамна собирам постери од списанија и штета е само така да ги гледам.Иначе сакам да иам супермега постер од Zac Efron илиTom Cruise

Detroit Pistons - 2003/04 Champions
Michael Jordan Slam Dunk 1988
Allen Iverson u filadelfija 2 postera
Vince Carter - 3 posteri (2 toronto , 1 ny jersey)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom