Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Сакав да купам еден од AC/DC пд Југотон ама се предомислив. Го третирам дескторпот како ѕид и таму си лепам постери. Клик.

neam sea posteri ali do pred nekoe vreme imav eden od angelina jolie eden od freddy ljungberg od ville vallo i ogromen od vince carter.a kao epten mal imav preku 200 posteri od kosarkari ali gi dadov

carter напиша:
neam sea posteri ali do pred nekoe vreme imav eden od angelina jolie eden od freddy ljungberg od ville vallo i ogromen od vince carter.a kao epten mal imav preku 200 posteri od kosarkari ali gi dadov

И не ти текна тој од Ville Valo мене да ми го дадеш?! ц ц ц ;)))

имам многу ама веќе ми се здосадија и глупи ми се дотука и назад, ко ќе фатам некој ден сите в ѓубре ќе летнат и ќе си ја префарбам собата :devojce: не сум имала време зато, иначе досега ништо не ќе останеше од нив

Постери во соба 7-8 сите се од кошаркари :baeh:

Ептен порано имав еден куп постери од Damon Hill :)
Порано имав од Будимир и Ана Курникова
ag.gif

Сеа имам закачено карта на светот и знаме од Фиорентина...

Големи постери од Карилтос Веј (Пачино), Сопранови, Скарфејс(пак Пачино) и Бенини како Пинокио. Све италијани, повеќето од нив и мафијаши

Martin$ напиша:
Кој ви е најомилен постер и кој постер сакате да го имате закачено на ѕидод. Сигурно ги има многу :):) Ај еве јас сакам од EVANESCENCE
Da ti pratam nekoj? Od niv imam eden kup. :helou:

Никогаш не сум имала постери (барем не закачени на ѕид), ни па сум имала посебна желба за тоа ... неможе една слика да ми е убава повеќе од еден ден, за нон стоп да ја гледам ... ау, досадно.:toe:

скоро цела соба ми е излепена со постери од Хенсон,пак ми се врати манијата по нив деновиве...после имам Шевченко,имам..Хари Потер,Линкин Парк,Папа Роуч,уште таванот остана да го излепам,немам веќе место никаде!

Никогаш не сум имала постери во соба, нити пак желба за нив. Многу поубаво и посредено изгледа собата без нив.

Ja iam samo posteri so Pi**i (Zenski)!! Carmen Elektra,Angleina Jolie i dr.!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Поранешната детска беше депонија за постери! Имав само од Хари Потер едно 15-тина...:kesa: :nesum: :bravo:
Кристина Агилера:kesa: :nesum: :bravo:
Ален Ајверсон:smir: :bravo:
Пајртс оф д карибиан:kesa: :bravo:
...а сега вратата е излепена со Green Day:nenene: (сестра ми опседната е со типчињава) и имат на жифоњер едно мило детуле...не знам кое е ...пак од сестрами заврзлама:)

Иам дома еден огромен за на цел ѕид од Ramones, и мајка ми не ми дозволвит зш биле тазе боени ѕидојте, да сум ги остаела на раат.. АБЕ АААААААААААААААААААААААААААААааааааааааааајде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom