Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мистичен напиша:Најтапа ми се сите реклами за шампони и детергенти
Acid напиша:Најзакон реклама до сега што сум ја гледал е онаа "Технологијата оживеа", со колана што игра :lol: само не ми текнува за која кола беше...
Gizo напиша:Acid напиша:Најзакон реклама до сега што сум ја гледал е онаа "Технологијата оживеа", со колана што игра :lol: само не ми текнува за која кола беше...
Citroen
SuperGirl напиша:Прва што ми текна, рекламата за за Toyota Yaris мислам дека беше, со дугонога цура што стопира и овие што не и застануваат, демек познаваат дека е замка, пошто не виделе yaris во дефект. Онака ми беше интересно како фора.
А зошто наши агенции сериозно не се занимаваат со рекламна продукција, незнам. Не верувам дека до толку нема креативни луѓе у земјава, ваљда едноставно пазарните услови не им одговараат.
SuperGirl напиша:Воопшто не реков дека неможат да дојдат до работа од поголемите агенции. Секој што си ја знае работата и работи, не седи со скрстени раце верувам дека може да постигне успех на било кое поле и под било кои услови.
Само што со такви стратегии, со такви менаџери си пресметале ваљда дека поголеми расходи ќе имаат одколку приходи. А мене ако ме прашуваш, може многу да биде доходовен тој бизнис ако му се посветиш ко што треба. Дури и е многу убава работа, инвентивна. Да не бев програмер ја, ќе се занимавав со маркетинг и промоција![]()