Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
humanoid напиша:Чија продукција е таа реклама, македонска или е адаптирана на македонски јазик?
humanoid напиша:Може за Рама се кретенски, ама не знам дали ги вртат во Македонија веќе рекламите за Vanish Oxi Action, средство за перење. Ми се грози животот кога ќе ја видам.
Има некој тренд сега на снимање на такви реклами, ги отупија со време, па сега примаат такви кретеноидни рекламни спотови.
Gizo напиша:humanoid напиша:Може за Рама се кретенски, ама не знам дали ги вртат во Македонија веќе рекламите за Vanish Oxi Action, средство за перење. Ми се грози животот кога ќе ја видам.
Има некој тренд сега на снимање на такви реклами, ги отупија со време, па сега примаат такви кретеноидни рекламни спотови.
има и бетер од таа, посебно за тоалетна хартија, мотото на таа реклама е:
"Полесно се брише" :shock:
Gizo напиша:само ке кажам УЖАС.Radical Boy напиша:Да ве постсетам тоа е онаа рекламата среќно семјество си ја пее песничката „Сакаме рама маргарин„ некој ѕвони на врата, татко во со ѕвезди оди ја отвара вратата и следува најглупиот дел. Он и баба та заедно со клеопатра потези викаат дека сакаат Рама маргарин :evil: :evil:
Би го убил тој што ја направил рекламава!
Мистичен напиша:Само има две страни тоа влегување во уво. Конкретно за рекламава за РАМА треба да те натера маргаринот да ти влезе во стомак!![]()
Acid напиша:Еј, преку такво ми дојде рекламава за Рама. На почеток беше интересна, ама сега ми создава некоја одбивност.
Денес пак забележав една реклама за Гонг, наликува на МТВ продукција. Сте ја погледнале? Имате некој коментар или пцовка? :roll:
Acid напиша:Еј, преку такво ми дојде рекламава за Рама. На почеток беше интересна, ама сега ми создава некоја одбивност.
Денес пак забележав една реклама за Гонг, наликува на МТВ продукција. Сте ја погледнале? Имате некој коментар или пцовка? :roll:
Е, баш тој! И цел дијалог во рекламата е во стил "Да, ГОНГ! ГОНГ, се разбира. Да, да - ГОНГ!"Gizo напиша:Acid напиша:Еј, преку такво ми дојде рекламава за Рама. На почеток беше интересна, ама сега ми создава некоја одбивност.
![]()
тој кељавиот како игра
![]()
protivpropaganda напиша:Сите одат на финтата на индиректност. Со стекнување на препознатливост се надеваат дека нивниот производ ќе се троши. Вака е бидејки тој што треба да даде пари за реклама повеќе е заинтересиран да се чалами отколку да му се продава производот.