advertising-от во Македонија е срање ... општо кажано ...
кога ќе ја видам таа рекламата од тој пијалокот , Bongo ( така беше ? )
ми се сере ...
ми се сере ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[ТоТаЛНо_ЗаЕбАН напиша:]advertising-от во Македонија е срање ... општо кажано ...
ми се сере ...
Acid напиша:Бонго, бонго, бонго, бонго, бонго, бонгооооо, бонго, бонго, бонго, бонго, бонго, бонго, бонгоооо...
Gizo напиша:Epa ne se zamaraat lugjeto da mozgaat shto e marketing a shto reklama
Anonymus1 напиша:Адвертајзингот и општо земено рекламата и изгледот на производите во Македонија е на ниско ниво неможе да се каже кои производи треба имаат добра амбалажа или добра реклама а мислам дека решението е во поголема креативност и буџет на рекламите неможеш со буџет од 500 евра да направиш добра реклама треба пари за добра реклама но и луѓе што ќе го осмислам тоа
Radical Boy напиша:Дали кога ја гледате рекламата, не ви се крева притисокот. Дали не помислувате да го фрлите телевизорот? Дали би купиле некогаш Рама, после таква реклама?
Да ве постсетам тоа е онаа рекламата среќно семјество си ја пее песничката „Сакаме рама маргарин„ некој ѕвони на врата, татко во со ѕвезди оди ја отвара вратата и следува најглупиот дел. Он и баба та заедно со клеопатра потези викаат дека сакаат Рама маргарин :evil: :evil:
Би го убил тој што ја направил рекламава!