Адвертајзингот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
advertising-от во Македонија е срање ... општо кажано ...

кога ќе ја видам таа рекламата од тој пијалокот , Bongo ( така беше ? )
ми се сере ...

[ТоТаЛНо_ЗаЕбАН напиша:
]advertising-от во Македонија е срање ... општо кажано ...

кога ќе ја видам таа рекламата од тој пијалокот , Bongo ( така беше ? )
ми се сере ...

Бонго, бонго, бонго, бонго, бонго, бонгооооо, бонго, бонго, бонго, бонго, бонго, бонго, бонгоооо...

Јебига, зарем очекуваше повеќе од рекламата на Сител? Тоа нит се платени реклами, нит ништо... Ѕинго влегува во студио, вика "Сакам да ми напраете реклама" и овие му ја прават.

Човече, каков маркетинг си замислуваш за Кратовско-Ѕинговски пијалак па и ти? :lol:

Агрокрем, стобифлипс, чоколадните наполитанки на Европа се рулз...штета што немаат добра амбалажа ( и амбалажата е дел од адвертајзингот).

Acid напиша:
Бонго, бонго, бонго, бонго, бонго, бонгооооо, бонго, бонго, бонго, бонго, бонго, бонго, бонгоооо...

Uste ja vrtat be taa reklama ? :shock:

Ma daj molimte ... :?

Мене ме нервираше таа за Sinalco.... уххххх :twisted:

I MENE ME NERViRAAT TIE REKLAMITE SO PRASOCITE AMA EDNA NEMA ASALNA SITE SE SAMO LIGAVENJE, A MI SE SVIGA EDNA REKLAMA (T.E. OGLAS) STO GO IMAAT NAPRAVENO "ART ULICA", SO TRI ZIVOTNI I BARAAT NEKOI SI LUGE ZA RABOTA VO NIVNATA MARKETING AGENCIJA

A I ME UZASNO NERVIRA STO POLA LUGE NE ZNAAT STO E MARKETING,A STO REKLAMA T.E. ADVERTISING

Epa ne se zamaraat lugjeto da mozgaat shto e marketing a shto reklama

Gizo напиша:
Epa ne se zamaraat lugjeto da mozgaat shto e marketing a shto reklama

AMA ISKRENO TREBA DA SE POZAMARAAT, ZATOA STO NE SEKOJA OD NASIVE TV, PISUVAM MARKETING, A DAVAAT REKLAMI, A SE PRAVAT KAKO KOJZNAE STO I DA SE, PA NEKA VRABOTAT BAREM EDEN ASALEN COVEK STO STVARNO SI JA RAZBIRA RABOTATA

Адвертајзингот и општо земено рекламата и изгледот на производите во Македонија е на ниско ниво неможе да се каже кои производи треба имаат добра амбалажа или добра реклама а мислам дека решението е во поголема креативност и буџет на рекламите неможеш со буџет од 500 евра да направиш добра реклама треба пари за добра реклама но и луѓе што ќе го осмислам тоа

Anonymus1 напиша:
Адвертајзингот и општо земено рекламата и изгледот на производите во Македонија е на ниско ниво неможе да се каже кои производи треба имаат добра амбалажа или добра реклама а мислам дека решението е во поголема креативност и буџет на рекламите неможеш со буџет од 500 евра да направиш добра реклама треба пари за добра реклама но и луѓе што ќе го осмислам тоа

SE SOGLASUVAM POTPOLNO, KREATIVNOST NA PRVO MESTO, A NE DEKA VO MK NEMA KREATIVNI LUGE TUKU PROBLEMOT E STO VISTINSKITE LUGE NE SE NA VISTINSKITE POZICII VO ADVERTISING AGENCIITE

Дали кога ја гледате рекламата, не ви се крева притисокот. Дали не помислувате да го фрлите телевизорот? Дали би купиле некогаш Рама, после таква реклама?

Да ве постсетам тоа е онаа рекламата среќно семјество си ја пее песничката „Сакаме рама маргарин„ некој ѕвони на врата, татко во со ѕвезди оди ја отвара вратата и следува најглупиот дел. Он и баба та заедно со клеопатра потези викаат дека сакаат Рама маргарин :evil: :evil:

Би го убил тој што ја направил рекламава!

Radical Boy напиша:
Дали кога ја гледате рекламата, не ви се крева притисокот. Дали не помислувате да го фрлите телевизорот? Дали би купиле некогаш Рама, после таква реклама?

Да ве постсетам тоа е онаа рекламата среќно семјество си ја пее песничката „Сакаме рама маргарин„ некој ѕвони на врата, татко во со ѕвезди оди ја отвара вратата и следува најглупиот дел. Он и баба та заедно со клеопатра потези викаат дека сакаат Рама маргарин :evil: :evil:

Би го убил тој што ја направил рекламава!

само ке кажам УЖАС.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom