Муабетење после секс

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
moze da pram muabet dali saka vtora partija :) ;) ;)

Ja sum golema drdorka,za se i sesto ke mi tekne da pravam muabet taka zevajki u tavan.
Maz mi pak molci,i uziva ko sto vika on "stonira":)
Mora da go menjam:kez:

По Секс, Чипс... кесата до мене, даљинско и само слушам некои мумлања од страна ама не обрнувам внимание... Се зезам, ме научи девојката па ми попушта, иначе порано беше стандардниот муабет, "ти мене не ме сакаш и за тебе сум сексуален објект"...

Ретко кога ми е затворана устата...али тоа е обавезно за време на сексот затоа после надохнадувам!:)
Али онаков кулирачки муабет со многу гушкање..шепотења..нежни бакнежи,галење по косата!Некогаш може да падне и нешто што пред тоа не сум собрала храброст да му го кажам...и цигарче обавезно!!

После секс кај мажите се активира центарот за сон (научно докажано) така да не треба да се лутат девојките дека не ги слушаме после тоа,мада ја после секс се трудам да не ме фати дремката и одговарам на потребите на девојката без разлика какви се :)

:pos2: posle seks moze cigara,nekoj pijalok,i muabet moze ,ama tivko,nezno,nesto vo vrska so nas,a ne muabet kolku se kompirite na pazar?

Мене обично после секс ми се спие многу, па не сум многу расположен за муабетење

Savisi od raspolozenie. Nekoj period sakam lafenje, onaka, nevrzano, u cigara. Nekogas sakam samo da si pusam cigarce na raat, u tisina...
A nekogas sakam odma vtora partija :)
Sho ke prais, nenasitna skorpija :)

Chandler напиша:
Savisi od raspolozenie. Nekoj period sakam lafenje, onaka, nevrzano, u cigara. Nekogas sakam samo da si pusam cigarce na raat, u tisina...
A nekogas sakam odma vtora partija :)
Sho ke prais, nenasitna skorpija :)

Glasam za vtorovo. Sto ke pravis, bik:)

Sekako postoi muabet posle seks i toa uz cigara.

Дефинитивно сум ЗА , арно ама има девојки на кои не им се прича многу едноставно неќат да го прекинат убавиот момент и да ја тргнат насмевката од нивното лице.
Али за мене баш е супер да си запалиш цигара и да продолжиш со убав муабет

Fortune напиша:
Какво е тоа лагано муабетче? Каков е тој опуштен муабет?
Дали нешто во врска со врската или...?

Се во врска со добриот секс кој паднал, во врска со некоја смешна случка од тој ден (онака како од гром падната на сред друг муабет), во врска со наредниот секс, во врска со друг општ план за наредниот ден (доколку е навечер сексот, секако) и сл.:vozbud:

п.с. Да се надоврзам на РијалГрл ... чат-пат во поразнежнета атмосфера може и некакво признавање што во секојдневна ситуација не би си го кажале ... лилааа:vozbud:

Обично после секс сум најрасположен за излежавање у кревет, без многу бла бла муабети.
Жена ми од друга страна пак сака да се мази после секс, да се гушка и такви ствари. Е сега не дека сум лош ама, ... ја би да се излежавам без многу зборење :ne_zboram

Јок муабет после секс одма ме фаќа дремка, така да може да лафиме од коа ќе се наспиеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom